Prima pagină » Local » Îi recunoașteți? Polițiștii ieșeni au nevoie de ajutor pentru identificarea a doi bărbați suspectați de tâlhărie

Îi recunoașteți? Polițiștii ieșeni au nevoie de ajutor pentru identificarea a doi bărbați suspectați de tâlhărie

27 sept. 2022, 13:16, 5 ,
BZI.ro, în Local

Poliţiştii ieşeni caută doi bărbați a căror identificare va ajuta la instrumentarea unei cauze penale (tâlhărie calificată) investigată la nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigații Criminale.

În cazul în care deţineţi informaţii care pot conduce la identificarea persoanelor în cauză, vă rugăm să contactaţi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi la numărul de telefon 0232.302.604, Biroul de Investigații Criminale la telefon 0232.302.683 sau să ne transmiteţi informaţiile la adresa de e-mail [email protected].

Vă mulțumim anticipat!

 

Comentarii
  • preasfintia sa buborel

    ii cunoastem perfect, unu e chizdica si alalalt e tablexe, fura zilnic cate 1 miliard in Iasi

  • Au nevoi de ajutor CUUURVELEEE grase …

  • dar un zoom la pozele alea nu stii sa dati? daca imi arata poze cu niste fete de la 100 m eu cum sa-i recunosc? trebuie data OUG dupa ora 0.00 nu mai ai ce cauta pe strazi. daca te prinde Politia pe strada sa dovedesti cu acte ca ai iesit de la munca, sau esti in timpul lucrului gen (taximetristi, distribuitori marfa, s.a.) exact ca in pandemie, numai ca in pandemie era dupa ora 23.00.

  • 2 la sută din reclamații sunt soluționate ? Sau este prea mult ?

  • Pe unul parcă îl știu, e Beavis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *