Prima pagină » Local » Ieșenii trebuie să știe despre acest eveniment! Caritate, distracție și premii la festivalul de kangoo jumps ce va avea loc la Iași

Ieșenii trebuie să știe despre acest eveniment! Caritate, distracție și premii la festivalul de kangoo jumps ce va avea loc la Iași

18 aug. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI, în Local

La sfârșitul acestei luni, ieșenii se pot bucura de activități sportive și distractive la evenimentul „Ten for 10”. Acesta va avea loc la Palas Mall, iar participanții vor beneficia de clase de kangoo jumps și zumba, având chiar posibilitatea de a câștiga premii prin organizarea unei tombole

Pe 28 august 2022, va avea loc un eveniment ce implică distracție și mișcare prin clase de kangoo jumps și zumba. Asociația de caritate ANIMA MIA și reprezentantul Kangoo Jumps România din Iași, Iulian Turculeț, organizează evenimentul „Ten for 10”, unde ieșenii pot participa la activități sportive și tombole. La finalul zilei, banii strânși de la participanți vor fi donați către copiii nevoiași din județul Iași care au nevoie de rechizite noi pentru a începe școala.

Iulian Turculet, instructor de kangoo jumps

Participanții vor beneficia de clase de kangoo jumps ținute de instructori ieșeni

Clase de kangoo jumps, ținute de instructoarea care a bătut recorduri mondiale

 mai multe persoane in ghete de kangoo jumps

Evenimente similare au fost organizate și în trecut, iar unul dintre acestea a fost în sprijinul Ucrainei

Pe data de 28 august 2022, la patinoarul din Palas Mall, ieșenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a lua parte la clase de kangoo jumps și zumba. Organizatorul principal și instructorul de kangoo jumps, Iulian Turculeț, anunță că participanții vor avea parte de o serie de activități interesante pentru care nu este nevoie de o pregătire specială.

„Evenimentul are scopul de a celebra 10 ani de activitate a mea pe această ramură sportivă și de a ajuta copiii în nevoie, prin achiziționarea de rechizite pentru noul an școlar. Pe partea sportivă am mai mulți invitați, printre care și cea care a adus kangoo jumps în România. Este vorba despre CEO-ul Kangoo Jumps România și deținătoarea recordului mondial pentru cea mai mare clasă de kangoo din lume. Și ea va urca pe scenă pentru a fi instructor pentru participanți. Clasele vor fi de nivel de începător-intermediar. Oamenii sunt încurajați să vină mai devreme ca să fie învățați să folosească ghetele”, precizează Iulian Turculeț, instructor de kangoo jumps și organizator al evenimentului.

Ieșeanul adaugă faptul că înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a evenimentului, cu un mesaj privat către acesta, iar suma minimă pentru donații este în valoare de 40 de lei. Acesta mai menționează și faptul că cei interesați vor avea parte și de surprize și tombole.

 Kinga Sebestyen, fondatoarea Kangoo Jumps Romania

Cursurile vor fi ținute și de Kinga Sebestyen, fondatoarea Kangoo Jumps România

Evenimentul are scop caritabil

mai multe rechizite

Donațiile făcute de participanți vor fi folosite pentru a cumpăra copiilor nevoiași rechizite pentru noul an școlar

Alături de Iulian Turculeț, acest demers este inițiat și de Asociația ANIMA MIA care se ocupă de partea caritabilă a evenimentului.

„Suntem susținuți de toată comunitatea de kangoo jumps din Iași. Va fi și o tombolă cu premii, iar banii de pe bilete care se vor strânge vor merge către copiii nevoiași care au nevoie de rechizite în noul an școlar. Este vorba despre copiii din satele de pe lângă Iași, cum ar fi Hoisești sau Mironeasa. E ca un fel de festival. Va fi o scenă, iar pe aceasta va intra câte un instructor de kangoo, în funcție de programul pe care și-l aleg ei. Instructorul va desfășura o sesiune de 20-40 de minute. Asociația noastră se ocupă de partea de caritate. Vreau să susțin prin Asociație cât mai mulți copii, iar acesta este un prilej bun.. Noi am mai organizat evenimente de genul, în colaborare cu comunitatea de kangoo jumps. Am desfășurat activități pentru susținerea Ucrainei sau de Ziua Copilului”, menționează președintele Asociației ANIMA MIA.

Organizatorii se așteaptă și la participanți din alte colțuri ale țării, nu doar din Iași. Astfel, toate persoanele cu vârstele între 14 și 80 de ani sunt așteptate cu drag la eveniment.

Această acțiune ce implică clase de kangoo jumps și de zumba este sprijinită și de sponsori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *