Prima pagină » Local » Ieșenii sunt nemulțumiți de Spitalul Arcadia: Foarte bine, trebuie desființat – GALERIE FOTO

Ieșenii sunt nemulțumiți de Spitalul Arcadia: Foarte bine, trebuie desființat – GALERIE FOTO

19 oct. 2022, 07:53,
BZI.ro, în Local

Val de critici pentru Spitalul Arcadia în mediul online unde ieșenii sunt nemulţumiţi de calitatea serviciilor oferite. Unii dintre aceștia consideră că ar trebui desfiinţaţi pentru că promit multe, dar oferă puține.

Asta în condițiile în care familia Fiterman, cea care deține Spitalul Arcadia, a suferit o înfrângere dură dată de UMF Iași. Instituţia de învăţământ superior i-a retras sprijinul pentru a deveni spital clinic.

Ieșenii sunt nemulțumiți de Spitalul Arcadia

În mediul online, odată cu aflarea veștii că spitalul Arcadia suferă la capitolul credibilitate și eficiență după ce UMF Iași i-a retras sprijinul, au apărut și cetățenii care sunt nemulţumiţi de serviciile pe care le oferă unitatea medicală. În majoritatea comentărilor se critică serviciile oferite de personalul medical angajat în spital spunând că prețurile mari nu se justifică:

Nu ştiu dacă să plâng! E suficient să mă gândesc la tarifele de la Arcadia şi la faptul că spitalul nu are contract cu Casa de sănătate pentru cele mai scumpe servicii ca să nu simt regret! Şi asta ca să nu mai vorbim şi de subtilă concurenţă neloială pe care i-o face Fiterman Fabricii de Antibiotice Iaşi care ar trebui să rămână lider de piaţă din multe considerente.” este părerea unui internaut.

Un alt internaut consideră că este inadmisibil faptul că medicii de la Spitalul Arcadia lucrează și la stat, iar calitatea serviciilor oferite este precară pentru că aceștia acuză că sunt obosiți:

” Medici care operau la arcadia, erau angajați la stat… plecau de la spitalul de stat în halate să opereze și salariul le mergea, și primeau și bani de la arcadia mai aveau și consultații particulare după care se plângeau că sunt obosiți de programul de la spitalul de stat…. Pacienți din spitalele de stat așteptau cu șpaga în mâna ca să fie programați…”

Nici nivelul salarial nu este unul adecvat unui spital care se dorește a fi de grad I sau ÎI:

” Salarii mici ! Să mai umble la cufăr că are de unde ! De aia pleacă personalul, iei fac miliarde şi personalul muncește pe brânci ! ” explică un internaut.

Una peste alta, un alt internaut semnalează că patronul Fiterman are mașini de sute de mii de euro, duce o viață luxoasă dar nu îl interesează de nevoile oamenilor.

Recenziile Google ale Spitalului Arcadia sunt proaste

Situația în care se regăsește Spitalul Arcadia și patronatul este una deosebit de dificilă, riscând să își piardă 50% din cifra de afaceri. La nivel de percepție publică, unitatea medicală stă foarte prost la recenziile pe Google. Sunt zeci, sute de recenzii negative pentru spital, majoritatea oamenilor plângându-se de condițiile proaste și de faptul că au plătit mult, dar au fost tratați necorespunzător:

” Nu recomand deloc. Serviciile sunt execrabile. Să vă zic: am mers cu sora mea pt o intervenţie foarte foarte scumpă. Mi-a trimis masaj la 11.15 ca în 20 min intra în intervenţie şi ca medicul i-a comunicat că durează 45-60 min. După 1.5 ore începe frecuşul intre recepţia de la parter şi cea de pe secţia de chirurgie ( eu aşteptând medicul să îmi comunice cum a decurs) de fiecare dată mi se spune că s-a terminat, e pe ATI şi să aştept medicul se face ora 15 şi medicul nu mai vine. De la recepţie jos mi-a confirmat iar ca intervenţia e gata şi e pe ATI. Ghici ce, sun la ora 17 şi îmi spun că a ieşit abia la 15.30 . Atâta lista de comunicare şi delăsare şi minciuni nu am crezut că e posibil să fie într-un spital privat. Nici acuma nu ştiu nimic de ea. Oriunde e mai bine decât la arcadia. ” explică o persoană care a oferit o recenzie de o stea, din cinci posibile.

Asta în condițiile în care familia Fiterman duce o viață pe picior mare, controversarul Dan Fiterman având numeroase mașini luxoase.

În vreme ce pacienții mor în urma operațiilor făcute la spitalul Arcadia, patronul Dan Fiterman se lăfăie într-un lux incredibil, numai pentru ultima mașină Rolls-Royce plătind aproape jumătate de milion de euro

Pacienții mor cu zile la spitalul Arcadia, iar Dan Fiterman a achitat pentru ultima mașină Rolls-Royce jumătate de milion de euro.

În concluzie pare că Spitalul Arcadia se clatină din temelii, afacerea intrând într-un colaps din cauza lipsei de seriozitate a patronatului care nu are capacitatea de a nu minți lumea și care se ascunde după numeroase tertipuri.

 

Comentarii
  • Mergeți la stat, borșâților

    Nicăieri în UE , un spital particular nu are contract cu fondurile publice. Dacă serviciile sunt execrabile, sictir la stat. Stați pe holurile alea împuțite, lasati-va călcați în picioare inclusiv de femeia de serviciu, mâncați laturi si cacati-va din picioare perntru ca closetele sunt mizerabile. Cine plm va cheamă la Arcadia?

  • Nu i prost cine cere, prost e cine da, de ce va duceți la acest spital jidovesc? La jidani cei care lucrează v or fi mereu sclavii lor, la ei șanț mulți arici în buzunare, mai bine mori de foame decât argat la jidan

  • pompierul de serviciu

    nu va dau spaga nici macar o bucata de parizer ,asta e !! lumea merge unde are chef ,nu unde vreti voi !! oricum ori la stat ,ori la privati tot la cimitir ajungeti !

  • Cu cine a făcut Fiterman copiii așa urâți, cu cățeaua?

  • Domn Dănuț, ce-ai făcut de ai supărat așa tare pe cine nu trebuie?
    Aviz proastei care comenta mai sus că nici un spital nu are contract cu casa de asigurări de sănătate: eu prefer să mă duc cu bilet de trimitere la Arcadia și să am parte de o consultație corespunzătoare decât să merg in spital și să fiu tratat la mișto !!!

  • In atentia celui care a incropit articolele cam pe genunchi, trebuie informat ca, clasificarea unui spital nu este determinata de relatia cu UMF si se face prin acreditarea unei Agentii. Nu stiu cum poate sa piarda un procent din 50% din ceva ce nu a incasat nefiind spital clinic. Faptul ca, gradul de ocupare este mai mic decat in unitatile de la stat, determina existenta unui numar de personal mai redus. Pentru serviciile decontate de CAS, pacientul este liber sa-si aleaga furnizorul de servicii. Fiind o unitate privata automat va oferi servicii prioritate cu plata integrala. Ca o chestie suplimentara si tema de analizat pentru jurnalistii foarte profi, sa se proiecteze un sitem de plata pe baza perfomatelor in unitatile de stat…cam ce ar fi atunci?

  • L-ati lasat pe Danut de la Spiridon si l-ati inhatat pe Danut de la Harcadia…ati dat cardio pe IRO..

  • Eu am fost operata la ARCADIA !Am fost la cardiologie la ARCADIA ! Super profi !!!!! Nu stiu ce urmariti !

  • un spital submediocru dpdv medici si dotare.
    singura chestie cu care se descurca p.r. (public relations)

  • O femeie tânăra de 40 de ani a murit in spitalul Arcadia in timpul unei operații banale de chist ovarian .De 5 ani se lupta familia și nici acum nu su un răspuns clar !!!! Desființați spitalul Arcadia!

  • Scoateti-l si pe Iliescu de la ARCADIA Cardiologie, un tupeist dezaxat care a nenorocit serii intregi de studenti, trimisi de UMF la Arcadia, să invete medicina de la el; …..și din UMF trebuie scos de urgență maximă, Vă rugăm d-le Rector !!!!

  • Scoateti-l si pe Iliescu de la ARCADIA Cardiologie, un tupeist dezaxat care a nenorocit serii intregi de studenti, trimisi de UMF la Arcadia, să invete medicina de la el; …..și din UMF trebuie scos de urgență maximă, Vă rugăm d-le Rector !!!!

  • Si ce ati vrea oare, ca Dan Fiterman sa conduca un Logan? Voi asta ati face daca ati fin locul lui?

  • Daca era vorba un meltean pascanean sigur ii plangeati de mila si va lipeati limbile de gaura unde nu bate soarele. Sa va crape ranza de invidie. Dan se va plimba in continuare cu RR iar voi veti lucra bicepsii la bara din autobuz si/sau tramvai. Iar acusi ii intra in cont 24.000.000 de euro. Stiti macar sa cititi numarul? Bravo lui! Invidie placuta in continuare!

  • Mi se pare un articol facut anume sa denigreze. Jurnalism de bazar la un ziar de mahala.

  • otomastoidita

    nu stiu ce sa zic, serviciile ORL sunt foarte ok! eu sunt pacient la dl. dr Rusu Daniel, e un doctor super profesionist. intr-adevar preturile sunt piperate. 270 lei o consultatie banala la urechi unde dureaza cca 5-10 minute cat sa ma curete auricular, cam exagerat. merge un 150 lei, dar nicidecum 270 lei! mi se pare exagerat la salariile, pensiile si PIB pe Romania

  • @George B, aia proasta care comenta mai sus e mă-ta aia vacă care a fătat un b o u ca tine!!! Iar Fiterman Dan este iubit de dr, Gabriel Rugina de la Waslui, doctorul pisdar care o inseala pe amanta Bianca Danca

  • Ha, ha,ha! Anul viitor Dan o sa fie mai bogat iar voi o sa dormiti in parcuri pe banci dupa ce o sa ramaneti fara case. Mai bine umpleti borcane cu zacusca ca sa aveti ce manca pe banca in parc. Si niici nu o sa mai aglomerati orasul cu tigaile si cazanele voastre deoarece o sa va cazati in parcurile din fata scolilor. Asa se intampla cand mori de grija altuia.

  • Vad ca au iesit in aparare slugile lui Fiterman. Niste penibili atunci cand nu sunt ridicoli. Laudele pe care le aduc lui Fiterman denota tampenie cronica : Fiterman are o gramada de bani si de aceea el este superior! Gandire de tip Zanea! Nu, nu este superior. Este doar un ratat care deoacamdata are bani. Iar Arcadia este un spital de r.a.h.a.t.

  • @Codrin, punctul pe “i”. Am avut nesansa sa fiu invitat la o sindrofie alaturi de Fiterman Dani… un 0, un incult, badaran si un ingamfat si jumate. A stat la masa cu spagarul Jehac Mihai de la fosta Garda financiara…

  • Un jidan imputit, mare pacat ca nu ne_a scapat neamtul ala cu mustacioara de specia asta!

  • un spital exceptional din toate punctele de vedere…ori platesc la Arcadia si e wow,ori dau spaga la stat si risc sa plec cu 10 infectii de acolo,avem posibilitatea de a alege.E usor sa arunci cu piatra.

  • @cocolino – uite asa o barba aveai si uite asa o piptanai…
    lasa gargara, frate, ca nu tine. la spitalele private te trateaza numai de afectiuni usoare. daca e ceva serios nu te primesc !!! halt si te trimit la stat.
    baga la cap : spitalul privat are ca scop imbogatirea patronului si nu sanatatea omului !!!

  • Te trimit la stat pentru ca sunt anumite protocoale prin lege. Doar Infectioasele pot face antirabicul/ doar Maternitatea Cuza face anumite proceduri de urgenta/ numai Upu face urgente, etc. Nu te trimit ca nu se pricep medicii de la Arcadia, ci pentru ca asa este prevazut in lege. Cu toate imperfectiunile, Arcadia si alte unitati private raman o alternativa excelenta la jegul, spaga, dezinteresul de la stat. Eu platesc o gramada de bani la CNAS dar nu merg niciodata la analize si controale decat la privat.
    Vad ca toti aia care au ceva cu Arcadia au un limbaj infect, unii sunt semi-analfabeti si mai este si oligofrenul ala infect cu „jidanii” care ar trebui tarat pe la toate instantele posibile. Decat sa aveti treaba cu Arcadia, investiti in niste postaci mai ca lumea. Chiar daca astia va costa o bere la pet si o punga de seminte per luna, va faceti de tot cacatul cu ei.

  • PT Cotu Morii

    Si de ce te-ai dus la sindrofie daca era nesansa? Ai vrut sa crapi in tine gratis, sa mai iei si in servetel cateva tartine ca sa ai pe a doua zi si sa apari intr-un colt in poza de grup unde altfel nu te includea nimeni.
    Calic nerecunoscator!

  • @cocolino, daca tu esti ala care-mi raspunzi, lasa gargara frate, ca eu sunt patitul, adica nu eu, tata. am fost cu el la 2 spitale private, cu pila, cu telefon inainte de la un prieten medic. si mi-au spus clar ca nu vor, ca e greu, ca e car ca e mar, ca e complicat, ca mai bine sa merg la stat. am mers la stat si l-au rezolvat. tata acuma e bine.
    la arcadia am prins conversatia doctorilor, ca erau dupa un perete de rigips si se auzea tot. ala care facuse consultatia chemase pe inca unul si se socoteau cu banii. banii erau problema, ca nu le iesea cat trebuie.
    frate, la arcadia du-te daca ai o unghie incarnata, daca ai negi si vrei sa ti-i inghete. altfel, du-te la stat tata, ca acolo sunt meseriasii. normal. la privat is doctorii aia care nu au putut intra la stat.

  • Pt prostănacul de mai sus

    Deci ti-au spus sa te duci la stat deși voiau sa-ti ceară șpagă? Foarte frumos ca s-au răzgândit. Si de ce ai avut nevoie de pile dacă tot este cu bani la privat? Și ai auzit tu toată discuția despre bani, adică aia vorbeau de fata cu toată lumea despre șpăgi? Cum n-au intrat la stat, dacă mulți sunt SI la stat?
    Ia marș drecu! Nu-ti meriți cei 50 de bani pe comentariu!

  • pt tontul de mai sus

    n-ai inteles nimica. ori este beat, ori esti tont, ori esti de la arcadia. sau toate trei. care spagi tontule? la privat? dormi pe tine? aia se socoteau cat ii costa, cat pot deconta de la cass si cat sa-mi ceara. pila? ca sa-l consulte pe bune, nu la oha cum fac ei de obicei. s-acuma ce vrei sa spui, ca la privat lucreaza cei mai buni doctori? he, he, he, esti dus rau de tot. doctorii buni intra la stat, ba, unde au serviciu sigur si o gramada de bani. aia mai slabi n-au incotro si se duc la privat, la patroni nesimtiti si lacomi cum e si fiterman asta, care face desene animate cu ei. aia e, sa traga targa pe uscat daca n-au invatat.

  • Georges Cuvier

    Care e Fiterman? Barbosul, sau sarpele?

  • La ARCADIA sunt doctori super profesionisti care nu lucreaza si la STAT.
    ex: dr. Marius Brad ortoped de exceptie. dr. KISALISA chirurg oftamologic(fara legatura cu prof. Chisalita). Asa ca nu mai aruncati cu noroi in medicii din privat. Mergeti si faceti investigatii la Spitalele de Stat unde Spaga face legea la Privat ai Contract pentru servicii medicale, factura si chitanta.

  • Erata dr. BAR in loc de dr. BRAD.

  • Anul trecut am fost la Arcadia cu sotia pentru o consultatie si i s-a dat un diagnostic gresit. Noroc ca nu a inceput tratamentul recomandat, noroc ca am avut inspiratia de a cere o a doua opinie, de la dl doctor Nistor de la Parhon, caruia ii multumim si pe aceasta cale.

  • Daca nu stii dr Nistor lucreaza si la Arcadia. Asa ca nu mai aruncati cu noroi in Spitalele Private. Ducetiva la Spitale de Stat luati gratuit Nozocomiale si succes.

  • DOAR niște idioți ar putea să mai apeleze la cocina jidanilor Futerman…Servicii 0 la tarife de lux.

  • nu vreti sa ne amintim si de branisteanu, cel mic , alta valoare !!!

  • Guzganul Rozaliu

    Cine e barbosul care il tine in maini pe Fiterman?

  • Nimeni nu arunca cu noroi in spitalele private. Lumea doar spune adevarul despre ele. In esenta, spitalul privat este o afacere, scopul fiind imbogatirea patronului. Insa nu este o afacere propriu-zisa, in care banii vin de la clienti. Spitalele private sunt de fapt o manarie jegoasa, niste capuse, pentru ca primesc o multime de bani de la stat prin CASS. In spatele reclamei pe care si-o fac sunt minciuni si incompetenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *