Prima pagină » Local » Ieșenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a se bucura de „Magia Crăciunului”! Vor putea aduce un zâmbet pe chipul unui copil nevoiaș!

Ieșenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a se bucura de „Magia Crăciunului”! Vor putea aduce un zâmbet pe chipul unui copil nevoiaș!

12 dec. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Local

Pe 17 decembrie, începând cu ora 17:00, ieșenii pot lua parte la un eveniment cultural şi umanitar, intitulat „Magia Crăciunului”. Vernisajul va avea loc la Palatul Braunstein – Cupola Piața Unirii, iar participanții se vor putea bucura de artă, colinde și multe alte surprize plăcute

Evenimentul caritabil va cuprinde și o licitație de tablouri. Banii obținuți vor bucura peste 80 de suflete nevoiașe din Iași, care anul acesta nu vor mai fi uitate de Moș Crăciun, ci vor primi daruri, asemenea celorlalți copii.

Artă, surprize și colinde, într-un singur eveniment care nu trebuie ratat!

Sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 17:00, la Palatul Braunstein – Cupola Piața Unirii, ieşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a lua parte la evenimentul cultural şi umanitar „Magia Crăciunului”. La vernisaj vor participa prof. univ. dr. Traian D. Stănciulescu, scriitoarea Shanti Nilaya, dr. Aurica Ichim, soprana Rimona Țurcan, Iolanda Dolhascu și Andrei Danalache. Ieșenii își vor putea petrece sâmbăta într-o atmosferă de basm, care să le aducă aminte de adevărata însemnătate a Crăciunului. Se vor bucura de un vernisaj, colinde şi alte surprize plăcute.

„Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și pentru că pentru mulți copii din Iași înseamnă adesea dezamăgirea nu se pot bucura de daruri, căldură sau dulciuri, asemenea altor copii, vă invitam cu bucurie la evenimentul cultural și umanitar «Magia Crăciunului», să retrăim și să resimțim spiritul acestei sărbători magice.

Artă, surprize, colinde, pian, artiști, soliști, instrumentiști, tablouri și super atmosfera, dar, nu în ultimul rând, licitația de tablouri cu scopul umanitar de a bucura peste 80 de copii ce înoată zi de zi într-o mare de nevoi pentru a supraviețui. Anul acesta ne vom asigura ca Moșul va ajunge și la ei, cu speranță, iubire și daruri”, au precizat reprezentanții Asociaţiei „ANIMA MIA”.

„Magia Crăciunului” este un eveniment cu scop caritabil!

 Palatul Braunstein

Vernisajul va avea loc la Palatul Braunstein – Cupola Piața Unirii, iar participanții se vor putea bucura de artă, colinde și multe alte surprize plăcute

La finalul evenimentului, participanții vor putea licita pentru o operă de artă pe care își doresc să o ia acasă. Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți pentru a cumpăra daruri de Crăciun pentru copiii nevoiași din Iași.

„Am gândit arta ca mijloc și context al acestui eveniment, pentru că noi credem cu tărie că, prin culoare, prin emoție, prin pictură, artiștii pot aduce vindecare acolo unde, de multe ori, oamenii uită să mai creadă în bine și în puterea comunității de a ajuta. Iar noi, cei de la «Anima Mia», suntem alături de copii și anul acesta, de Crăciun și în toate campaniile noastre.

O facem cu bucurie și vă mulțumim tuturor pentru susținere”, au adăugat reprezentanții Asociaţiei „ANIMA MIA”. Această acțiune ce implică artă, colinde și alte surprize este sprijinită și de sponsori.

„Magia Crăciunului” nu este primul eveniment caritabil organizat de Asociaţia „ANIMA MIA”. La finalul lunii august, asociaţia a organizat, împreună cu  reprezentantul Kangoo Jumps România din Iași, Iulian Turculeț, evenimentul „Ten for 10”. Ieşenii s-au putut bucura atunci de activități sportive, clase de kangoo jumps, zumba și tombole.

La finalul zilei, banii strânși au fost donați copiilor nevoiași din județul Iași pentru a-și achiziționa rechizite pentru începutul noului an școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024