Prima pagină » Local » Ieșenii se pot înscrie în programul AUR pentru a primi o locuință. Tudor Ciuhodaru: „Vrem să construim la un preț standard de 35.000 euro”

Ieșenii se pot înscrie în programul AUR pentru a primi o locuință. Tudor Ciuhodaru: „Vrem să construim la un preț standard de 35.000 euro”

22 iul. 2024, 08:11, 18 ,
BZI.ro, în Local

Tudor Ciuhodaru a transmis faptul că Planul Simion are 200 de soluții concrete, printre care oferirea de locuințe tuturor românilor cu venituri mici.

„Vreau să redăm puterea românilor. Cum? Planul Simion are 200 de soluții concrete. Putem să le arătăm tuturor celor care spun că nu se poate că, de fapt, SE POATE!
Planul Simion oferă o șansă la locuință tuturor românilor cu venituri mici. Unde? Strada Anastasie Panu nr.28, bloc 2A, mezanin, Când? Joi, 25 iulie 2024, ora 18. Puteți să vă înscrieți în program și să semnați contractul cu George Simion, candidatul AUR la prezidențiale.
În timp ce alții vin doar cu promisiuni, noi oferim 200 de soluții.

Important:
1. Vrem ca toți românii să fie proprietari pe pământul lor și pe casa lor. Vrem să construim anual 100.000 de case la un preț standard de 35.000 de euro pentru apartamente de două camere (!nu la prețul stabilit de mafia imobiliară). Vor fi în cartiere noi, cu toate sistematizările făcute și cu toate condițiile: creșe, grădinițe, spitale, locuri de joacă, parcuri, școli, policlinici și spitale. Noua inimă de dezvoltare a Iașului (planul meu pentru oraș pe care vi l-am prezentat la locale) devine plan de țară.
2. Acest plan va crea 400.000 de locuri de muncă și plus valoare în țară. Am învățat că în momentul în care SUA au intrat într-o criză financiară în perioada interbelică, președintele de atunci, Franklin Roosevelt, a propus The New Deal, un plan care a creat locuri de muncă și un plan de a injecta bani în lucrări publice.
3. A treia componentă importantă din Planul Simion este reducerea taxării muncii. Propunem pentru primii 5.000 de lei o taxare a muncii redusă de la 47% la 25%, ca să putem oferi salarii decente românilor și să oprim exodul, dar avem un întreg pachet care vizează premierea oamenilor care muncesc, nu taxarea lor sau supraimpozitarea lor, nu taxe mărite precum se preconizează în 2025.
4. Și nu în ultimul rând un Parlament cu 300 de parlamentari, 12 ministere și maxim 50 de secretari de stat. (!!! În acest moment sunt 200 de secretari de stat degeaba).

Rețineți:
1. Vrem să vorbim despre cifre, despre soluții, despre felul în care alte țări, de la Anglia sau SUA au ieșit din crize financiare.
2. Soluțiile noastre sunt preluate și de alte țări și de alte grupuri politice din Parlamentul European. Vedem cum noul viceprim-ministru din UK, Angela Rayner vrea să acționeze pentru un program de construire masivă de locuințe iar prima femeie cancelar, Rachel Reeves, susține un rol activ pentru Stat prin investiții și vrea să „reconstruiască serviciile publice”. În Parlamentul European S&D a preluat printre priorități asigurarea de locuințe decente prin investiții de cel puțin 50 de miliarde de euro anual.
3. Puteți susține acest demers semnând înscrierea în Planul Simion.
4. Vreau să le arătăm tuturor celor care spun că nu se poate că, de fapt, SE POATE!”, a transmis Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • SOROSISTU SIMION

    VA DA CASE DE 2/2 LA ‘ETERNITATEA’ ,VETI FI PROPRIETARI PE VECIE IAR SOROSIZDU CIUHODARU ,O SA VA ‘AJUTE’ SA VI LE LUATI MAI REPEDE

  • O sa dea si cate un glont in ceafa in caz de proteste si apoi la groapa comuna….locuinta gratis, mare cu posibilitate de socializare.

  • Cred ca vreti banii inainte ……

  • Niculăiță Cristian

    Dl.Prof.Doctor Ciuhodaru face echipă bună cu George Simion, doi oameni ambițioși, și cred că se vor ține de cuvânt.Vreau sa vad implicarea de care spune că va constru locuințe cu așa preț.
    George Simion nu prinde mandat de Președinte de Țară în toamnă, ci va fi ales Dl.Mircea Geoană. Dar pe viitor ar avea șanse Simion, să mai prindă experiență, să se mai maturizeze, se mai cizelează, se mai ponderează în tonalitate, restul e băiat bun, ambițios și deștept. Și trebuie să le verifice CV-urile la toți membrii din AUR pentru a curăța partidul de eventual corupți, hoți, pușcăriași.

    • Cat de prost trebuie sa fii sa-l crezi pe Siemion?!

      Chiar sunteti atat de prosti sa va lasati dusi cu presul de acest imputit care n-a muncit o singura zi in viata lui?

      Din punct de vedere legal, nu are cum sa va dea moca locuinte. Aici nu e vorba de mici si de bere, pomanagiilor! Tot timpul numai la lucruri gratis va ganditi.

  • George, dealer de bureti galbeni.

    Mars, panaramelor. Un escroc, maglitor bisnitar cercetat de DIICOT si un looser iepure alergator. A trancanit despre spital la CUG de parca asta este treaba unui primar.

  • Urmează 1 leu pachetul de țigări și 1 leu litrul de vin.

  • Oameni buni, voi chiar puteti crede asemenea ineptii si minciuni, utopii contrazise de realitatea economica si de piata libera? Mai mult, un partid parlamentar cheama la sediul sau oamenii doritori de a face un contract (???) si de a face acel contract imobiliar cu presedintele partidului – persoana fizica (!!!). Am convingerea ca oamenii, dupa ce au trecut prin experientele Caritas si FNI inteleg ce presupune de fapt o atare „invitatie”. Vreau sa cred ca e o gluma buna, plasata gresit in presa pe 22 iulie inoc de 1 aprilie 2024. Cu siguranta e o gluma. Reusita!😀

  • eu nu gasesc muncitor cu 250 lei pe zi si ei fac case cu 35.000 euro. Din chirpici sa fie !

  • Doi halitori de kkt ptr populimea cu un neuron,cum draku sa faci case ieftine cand pretul materialelor si a fortei de munca sant scumpe,poate le face din kkt:))

  • Când văd că nea Caisă ăsta, vraciul Ciohodaru care-și duce veacul pe la televiziuni și a trecut prin toate partidele de pe eșichierul politic, chiar că mă cuprinde o inevitabilă senzație de vomă.

    • Ești atât de penibil catana mică! Bravo lui că știe, bravo lui că muncește, bravo lui că apare la TV. Măcar așa vedem și oameni valoroși din Iași. Respect, doctore!

      • Partidul de Tinichea

        Penibili sunteti voi care credeti ca un mincinos ca Simion va va da locuinte moca.

        Cu semnaturile pentru demiterea lui Iohannis ce-a facut? Dar spitalul ala pentru copii pe care a zis ca-l va face cu banii de la nunta, l-a facut?

        Voi chiar nu vedeti ca isi bate joc de voi? Chiar ati ajuns asa de prosti incat sa credeti pe un golan care inainte sa se apuce de politica era sef de galerie de stadion?

  • Am trimis un mesaj pentru Marius si nu il publicati ?

  • Pentru Marius.Ce valoare si prestanta are Pupu de la UPU(Ciuhodaru)care s-a plimbat prin toate partidele politice si face aliante cu toti golanii si manglitorii doar sa ramana in parlament?Poti sa fii cel mai bun in meserie daca nu ai prestigiul tau si te lipesti de toti golanii,esti un nimeni.Asa se ridica golanii pe spatele celor muncitori.Mai avem un medic neurochirurg deosebit Leon Danaila si nu stiu cum de au reusit golanii cu galben sa-l corupa pentru a intra in partidul lor.

    • Narcisa Stefan

      Leon Danailă a fost in parlament din partea PNL. Nu a făcut nimic! Ciuhodaru are zeci de legi bune pentru oameni adoptate și în parlamentul național și în cel european. Așa că Jack ești și urechist și răuvoitor. Eu prefer oamenii care fac bine oriunde s-ar afla. Tu rămâi cu frustarea ta PSD-istă. Valoarea și prestanța ți-o dau realizările. Îți place sau nu, doctorul Ciuhodaru chiar merită să fie în parlament.

      • Pt.NARCISA STEFAN.Ce legi bune a facut la propriu ca sa le simti in viata de zi de zi?Ce bine a facut fiind un traseist politic?Merita sa fie in parlament sub toate culorile partidelor posibile?Nici nu ma cunosti ca sa afirmi ca sunt psd-ist.M-au coptat mai in urma sa intru in partidul galben si le-am transmis ca nu ma intereseasa indiferent de coloratura politica.Am afirmat de medicul Leon Danaila ca este un om deosebit ,dar galbenii l-au corupt sa intre in partidul lor pentru a creste in sondaje,sa arate ca au oameni de calitate sa pacaleasca pe fraieri cu votul.Poti sa ai mama realizarilor ,atata vreme cat te-ai aliat cu golanii si manglitorii ,esti un nimeni.

  • Totul este sa crezi !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *