Prima pagină » Local » Ieșenii revoltați pe compania de deszăpezire: ”Au lăsat toată zăpada pe peron! Coborâm direct în ea!” – FOTO

Ieșenii revoltați pe compania de deszăpezire: ”Au lăsat toată zăpada pe peron! Coborâm direct în ea!” – FOTO

09 ian. 2024, 07:20,
în Local

Ieșenii sunt revoltați pe compania de deszăpezire pentru că au lăsat toată zăpada strânsă fix pe peron, iar acest lucru duce la situații dezastruase pentru călători. Concret, aceștia coboară din tramvai, direct în mormanul cu zăpadă. În urma unui calvar de 2 ore și 40 de minute petrecut în traficul blocat din Iași, Maria V., în vârstă de aproape 60 de ani, se confruntă astăzi cu provocarea de a evita mormanele de zăpadă care inundă orașul. Aceasta denunță lipsa de profesionalism în abordarea situației de către autorități și sugerează necesitatea unei intervenții urgente pentru înlăturarea zăpezilor de pe peron.

„După ce luni tot Iașul s-a blocat și am făcut 2 ore și 40 de minute până acasă, în această dimineață sunt nevoită să săr peste mormanele cu zăpadă. Am aproape 60 de ani și am fost aproape de a lua o trântă. Dacă mă accidentesc, îmi plătesc ei zilele de concediu? Este total neprofesionist felul în care aceștia tratează situația. Pe tot peronul, sunt mormane de zăpadă. Ar trebui să facă ceva să le strângă.„ a spus Maria V.
Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`