Prima pagină » Local » Ieșenii pot petrece o noapte de poveste la Grand Hotel Traian! Petrecerea dintre ani va fi un adevărat spectacol – FOTO/VIDEO

Ieșenii pot petrece o noapte de poveste la Grand Hotel Traian! Petrecerea dintre ani va fi un adevărat spectacol – FOTO/VIDEO

28 dec. 2023, 06:42,
Petronel Ștefan în Local

În acest sfârșit de an, aveți posibilitatea să petreceți o noapte de poveste la Grand Hotel Traian. Totul este un circuit care vă va purta, timp de 3 zile, prin clipe de neuitat, unde vor fi băuturi și mâncăruri fine pe lângă alte surprize din partea organizatorilor

Mai mult de atât, programul poate fi personalizat, astfel că poți avea de ales din mai multe momente artistice, plimbări cu tramvaiul, muzică live sau să îți testezi mișcările pe ringul de dans. Pe lângă eveniment, clădirea este un adevărat monument pentru cei care caută ceva cu gust și de calitate.

Noapte de poveste la Hotel Traian

În camerele single veți descoperi un echilibru perfect între vintage și contemporan. Mobilierul clasic se îmbină armonios cu facilitățile moderne pentru a oferi o experiență cât mai plăcută. Pentru cei care caută un plus de spațiu și rafinament, camerele duble deluxe oferă un cadru primitor și cea mai frumoasă priveliște asupra orașului. Amplasarea centrală oferă o priveliște nemaipomenită pe care o vedeau mulți dintre vizitatorii de seamă ai Iașului și cu peste 100 de ani în urmă.

Începând de la 350 de lei pe noapte, tarifele includ nu doar cazarea, ci și un mic dejun delicios, tip bufet, servit în cadrul restaurantului Gustave. Aici veți putea servi preparate proaspete și delicioase care vă vor oferi energia necesara pentru a explora frumusețea Iașului. La noaptea dintre ani, toți participanții vor ciocni un pahar de șampanie din punctul 0 al Iașului, însă distracția nu se termină aici.

Grand Hotel Traian nu este doar un loc de cazare, este o experiență în sine. Clădirea istorică, cu arhitectură remarcabilă, vă poartă înapoi în timp, iar fiecare element contemporan adaugă confortul necesar pentru o ședere perfecta.

Detaliile care fac diferența

În timpul sărbătorilor de iarnă, Grand Hotel Traian se transformă într-un loc desprins din povești. Hotelul, o bijuterie istorică din 1882, are 3 etaje, iar fiecare păstrează farmecul și istoria acestuia. Clădirea nu este doar un hotel, ci un veritabil muzeu de istorie și eleganță, oferind o experiență unică în fiecare dintre cele 68 de camere. Toate camerele sunt gândite să povestească o parte din trecut, în timp ce oferă și confortul modern pe care oaspeții îl apreciază.

Atmosfera din hotel este cu adevărat specială în această perioadă. Fiecare cameră este decorată cu atenție la detalii, creând un cadru intim și cald pentru sărbători.

Cei care caută o noapte de poveste în seara de 31 decembrie trebuie să aleagă Grand Hotel Traian. Eleganța și istoria vorbesc de la sine pentru acest monument din centrul Iașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`