Prima pagină » Local » Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș! Administrația publică locală va organiza licitațiile la începutul lunii noiembrie 2024
Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș! Administrația publică locală va organiza licitațiile la începutul lunii noiembrie 2024

Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș! Administrația publică locală va organiza licitațiile la începutul lunii noiembrie 2024

26 oct. 2024, 02:00, 2 ,
Alexandra MAISNER în Local

Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș. Municipalitatea a publicat procedurile de licitație și condițiile de participare

Direcția de Exploatare Patrimoniu, din cadrul Primăriei Municipiului Iași, închiriază 13 locuri de parcare pe două străzi din oraș. Licitațiile cu strigare vor fi organizate pe data de 5 noiembrie 2024, la ora 10:00, respectiv ora 11:00.

Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș. Care sunt condițiile

Municipiul Iași organizează pe data de 5 noiembrie 2024, începând cu ora 11:00, la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu din șoseaua Națională, numărul 43, licitația publică cu strigare. Aceasta are ca scop închirierea unui număr de 7 locuri de parcare, cele cu numerele 2, 52, 53, 65, 95, 96 și 97 situate în parcarea de reședință denumită șoseaua Moara de Foc numărul 12.

Este important de știut că ieșenii care au dreptul să participe la licitația cu strigare, organizată de Primăria Iași, sunt locatarii care au domiciliul în blocurile 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 și 408.

Cei interesați pot trimite documentele până, cel târziu, la data de 31 octombrie 2024, ora 13:00.

Tot pe data de 5 noiembrie 2024, începând cu ora 10:00, în aceeași locație, respectiv la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu din șoseaua Națională, va fi organizată licitația cu strigare pentru închirierea unui număr de 6 locuri de parcare. Este vorba despre cele cu numerele 2, 3, 4, 5, 6 și 7, situate în parcarea de reședință din strada Parcului, numărul 8. Drept de participare la această licitație cu strigare au locatarii din blocurile A1 – 3, E24, E25, P1 și cei de pe strada Parcului, nr. 11.

Precizăm că anul acesta au mai fost închiriate și pe strada Grădinari un lot de 69 de locuri de parcare.

Persoanele care au dreptul să participe trebuie să depună documentele până, cel târziu, la data de 31 octombrie 2024, ora 13:00.

Ce documente trebuie să depună ieșenii care doresc să închirieze un loc de parcare

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie a apartamentului sau a spațiului, certificatul de înmatriculare a autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație. Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat), la adresa de E-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, cu scop exclusiv de primire a documentelor pentru licitații, și anume, licitatii.camera12@gmail.com.

Amintim faptul că, recent, Primăria Municipiului Iași a scos la licitație un lot de 47 de locuri de parcare. Acestea sunt situate pe strada Bradului, numărul 1. Licitațiile cu strigare au fost organizate la începutul lunii octombrie, la sediul Direcției de Exploatare Patrimoniu de pe șoseaua Națională din Iași.

Ieșenii pot închiria locuri de parcare pe mai multe străzi din oraș. Municipalitatea a publicat procedurile de licitație cu strigare, care vor fi organizate pe data de 5 noiembrie 2024.

Comentarii
  • In alexandru str bistrita in spatele sc a2,a3a4 cand faceti o parcare cu plata pt ca este o babera harca ce ocupa 3 locuri ilegal

  • Mareeane Tralala , te asteptam si in Necolina !!!
    In preamaria IS va este lene si sa luati bani pe locurile de parcare!
    Sta Mereeane si face aranjamente pe locurile de parcare, in rest maxima delasare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024