Prima pagină » Local » Ieșenii participă la a treia zi de festival. INIMO susţine dezvoltarea și educația a peste 10.000 de copii – GALERIE FOTO, VIDEO

Ieșenii participă la a treia zi de festival. INIMO susţine dezvoltarea și educația a peste 10.000 de copii – GALERIE FOTO, VIDEO

21 aug. 2022, 19:28, 2 ,
BZI.ro, în Local

A început a treia zi de festival. În perioada 19-21 august, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou are avea loc cel mai important festival al verii de la Iaşi. Cei mai îndrăgiţi artişti din România cântă la INIMO pentru a susţine dezvoltarea și educația a 10.228 de copii. Evenimentul este organizat de Asociaţia „Glasul Vieţii” şi părintele Dan Damaschin.

În cadrul festivalului au loc mai multe momente artistice pentru toate vârstele şi toate gusturile. Cei prezenţi au ocazia să ia parte şi la spectacole de circ şi de teatru susţinute de actori locali.

Echipa de la „Gaşca Zurli” îi va anima pe cei mici cu jocuri şi activităţi distractive şi educative, într-un spaţiu prietenos. Meşterii locali vor veni cu produse artizanale, lucrate manual, iar producătorii locali vor veni cu bucate delicioase şi sănătoase.

În cadrul festivalului, cei prezenţi vor putea interacţiona la standurile cu educaţie alimentară, sanitară sau financiară. Va fi organizată şi o expoziţie cu toate cauzele sociale ale Asociaţiei „Glasul Vieţii”, publicul având ocazia să descopere diverse iniţiative umanitare în care se poate implica.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *