Prima pagină » Eveniment-Social » Ieșenii îl pot vedea astăzi pe one-man show-ul lui Tudor Chirilă. Spectacolul ,,Visul American” va fi la Teatrul Național

Ieșenii îl pot vedea astăzi pe one-man show-ul lui Tudor Chirilă. Spectacolul ,,Visul American” va fi la Teatrul Național

27 apr. 2022, 02:02, 2 ,
Ana Crețu, în Eveniment-Social

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian,este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Spectacolul, carea plecat în primul turneu național post-pandemie vine în Iași miercuri, 27 aprilie, la Teatrul Național!

One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje. Ieșenii se vor putea bucura de o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim.

Pe 27 aprilie 2022 , piesa de teatru ,,Visul American”, vine să bucure ieșenii cu o altă perspectivă a vieții pe care o trăiesc americanii. Este un spectacolde o actualitate frapantă.  Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multimediade 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelentcondus regizoral.

One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță

One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje. ,,Visul American” de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian,este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Este un spectacol de o actualitate frapantă.

Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multi media de 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelent condus regizoral. Aplaudat deopotrivă de public și de critica de specialitate, succesul Visului American s-a contorizat rapid în reprezentațiile sold-out și în recordul din luna decembrie 2021, când 9 reprezentații au fost vândute integral în mai puțin de o zi.

Spectacolul, carea plecat în primul turneu național post-pandemie vine în Iași miercuri, 27 aprilie, la Teatrul Național!One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje. Ieșenii se vor putea bucura de o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim.

De ce trebuie să vadă ieșenii „Visul American”la Teatrul Național

Renumita prezentatoare de la Pro TV, jurnalista Andreea Esca a reușit să vadă spectacolul Visul American” și a rămas profund încântată de mesajul și de talentul lui Tudor Chirilă.

,,A fost genial! De altfel, mă așteptam să fie, dar a fost peste așteptări”, a menționat Andreea Esca. Tudor Chirilă susține că la un specatcol prezența publicului este una foarte importantă.

,,Teatrul este efemer. Energia care se naște din relația public actorește unică. Ea nu poate fi fixată pe niciun suport. Nu poate fi transmisă de o cameră video. Teatrul se naște, trăiește și moare. Și apoi vine alt spectacol, alt teatru. De aia orice actor își dorește să arate un spectacol cât mai multor oameni. Să se asigure că el a fost văzut și că oamenii ăia vor ține minte seara aia specială. Plecăm în turneul ăsta într-un moment dificil pentru lume și pentru cultură, dar nu e bucurie mai mare decât să știm că am revenit la normalitatea unor săli care pot fi umplute de public. Și cred că publicul din țară a fost destul de mult privat de teatru. E timpul să-și ia revanșa. So, herewe are 🙂 Visul American este oglinda în care trebuie să avem curaj să ne uităm cu toții”, a declarat Tudor Chirilă.

Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multimediade 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelent condus regizoral. One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, iar ieșenii au inevitabila ocazie de a urmări unul din cele mai spectaculoase piese de teatru.

Comentarii
  • Un mare rahat!

  • Mda…….Vine ”marele” artist cu un ”One-man show-ul lui Tudor Chirilă, care reprezintă un adevărat tur de forță”!!! Marele drogat este este posibil să fie așteptat de câțiva ieșeni turbulenți, care să se gudure puțin în jurul lui, de bucurie că l-au văzut în carne și oase. Mare actor și ăsta!! Sigur, sala Teatrului Național va fi ”neîncăpătoare” când se va dezlănțui ”marele”artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *