Prima pagină » Local » Ieșenii care nu respectă semnele de circulație rămân fără cauciucuri! Complexul Egros a luat cea mai drastică măsură – GALERIE FOTO

Ieșenii care nu respectă semnele de circulație rămân fără cauciucuri! Complexul Egros a luat cea mai drastică măsură – GALERIE FOTO

06 sept. 2022, 02:00, 14 ,
Andreea Andrei, în Local

După ce au instalat multiple semne de circulație prin care se interzice accesul auto, administratorii complexului Egros au luat o măsură unică. Șoferii care ignoră semnele de circulație rămân fără cauciucuri, deoarece s-a instalat un limitator de viteză cu țepi

De când a fost instalat, limitatorul de viteză a făcut mai multe victime. Șoferii care în mod normal nu respectă semnele de circulație rămân fără cauciucuri în incinta complexului de magazine. Majoritatea ieșenilor sunt de acord cu decizia administrației complexului, considerând că este soluția ideală.

Rămân fără cauciucuri, dacă intră pe „interzis”

După ce de ani de zile se încearcă stoparea șoferilor care aleg să „taie” intersecția din Baza 3 și să intre pe „interzis” în incinta parcării complexului comercial Egros, administratorii au luat măsuri drastice. Dacă până nu de mult erau instalate nu mai puțin de 4 semne de circulație „Accesul Interzis” care mai tot timpul erau ignorate, șoferii care nu doresc să înconjoare câțiva zeci de metri rămân fără cauciucuri, datorită unui limitator de viteză cu țepi amplasat pe sensul interzis circulației.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

De când a fost instalat, au fost destul de mulți conducători auto ce au suferit pagube materiale costisitoare. De menționat că anvelopele găurite de acest tip de limitator nu se pot repara.

Decizia a venit ca o ultimă soluție a unei probleme care perpetuă de când a fost deschis acest complex comercial.

Majoritatea șoferilor sunt de acord cu acest demers

Clienții care aleg să vină la cumpărături sunt de acord cu această decizie luată de conducerea complexului comercial. Mai mult de atât, unii propun ca acest tip de limitator să fie instalat pe toate străzile în care nu se respectă sensul de mers.

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unele persoane din centrul comercial.

Șoferii care respectă sensul unic susțin că este o decizie bună și că ar trebui să fie instalate astfel de limitatoare pe mai multe drumuri în care nu se respectă sensul de mers.

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Majoritatea persoanelor care respectă regulile impuse consideră că soluția găsită de administratorii complexului comercial este una bună. Șoferii care nu vor respecta sensul de mers vor rămâne fără cauciucuri, după ce acest tip de limitator a rămas ultima soluție pentru parcarea Egros.

Comentarii
  • Daca o sa luati foc intr-o buna zi pompierii pe unde vin?

  • Clientii raman fara cauciucuri, egros ramane fara clienti. E simplu! Faliment placut! 🙂

  • Nesimtitii raman fara cauciucuri, egros se mai curata de nesimtiti… not bad:))

  • Sa se pună și pe trecere când este roșu la semafor cu 3m . Prea multe proaste și proști in trafic.

  • Aviz idiotului din primul comentariu, Pompieri de la baza trec zilnic pe lângă cele 2 intrari de la Egros .

  • Eu tot pe acolo intru, se poate fenta acea prostie, doar nu o sa stau inca 20 de minute in trafic ca sa intru pe unde vreti voi

  • Numai într-o țară cu prosti și cu bizoni se montează asemenea chestii….așadar,sa le vedem peste tot

  • II VOI FACE PLANGERE PENALA DNULUI DIRECTOR PENTRU DISTRUGERE DE BUNURI!!! E CA SI CUM AR PARCA UNUL IN FATA PORTII TALE SI TU IESI CU BATA SI II SPARGI PARBRIZUL ! NU ESTE LEGAL ACEST SISTEM!!!!

  • cate lacrimi de nesimtiti prin comentarii. bai, maimutelor! noi, oamenii normali cu bun-simt iubim orice dispozitiv care va impiedica pe voi gunoaielor sa ne stricati ziua. De asta vom veni si mai multi la Egros, tocmai pentru ca stim ca nu prea vor mai fi maimute proaste ca voi pe acolo.

  • Irinel Toma.

    Cea mai buna idee !!! La cat mai multe pagube cocalarilor !!! Doar un mare prost poate reclama la politie ca a suferit o dauna in urma incalcarii legii (sunt 4 semne de acces interzis).

  • Reclamatia la politie ar suna in felul urmator: am trecut peste linia dubla continua, am ignorat 4 semne de acces interzis si mi-au fost sparte cauciucurile…mare bou sa fii.. Bravo Egros !!!

  • De cand s-a montat dispozitivul asta, ma duc cu si mai mare placere la egros. O adevarata satisfactie sa vad bizonii cum isi sparg cauciucurile. La cat mai multe !!!

  • Multi prosti. Va meritati soarta. In maxim o saptamana tampitul ala de patron o sa ii scoata, e complet ilegal ce face. Acum ca s a aflat, il viziteze cine trebuie.

  • Căruțașii cu benve sunt cei mai opăriți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *