Prima pagină » Local » Ieșenii beneficiază de consultații oftalmologice gratuite și de ochelari de vedere. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Caravana medicală AUR este un real succes”

Ieșenii beneficiază de consultații oftalmologice gratuite și de ochelari de vedere. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Caravana medicală AUR este un real succes”

11 iul. 2024, 09:13,
BZI.ro, în Local

Medicul Tudor Ciuhodaru a transmis că ieșenii pot beneficia în mod gratuit de consultații oftalmologice și ochelari de vedere prin intermediul caravanei medicale AUR.

„Vreau ca toți românii să beneficieze gratuit de sănătate atunci când au nevoie și acolo unde au nevoie. Acum puteți beneficia în Iași de consultații oftalmologice gratuite și de ochelari de vedere. Vă așteptăm la sediul AUR din municipiul Iași, strada Anastasie Panu, nr.28 mezanin.
Caravana medicală AUR este un real succes pentru sănătatea românilor ce nu au acces sau nu-și permit servicii medicale. Unii vin doar cu promisiuni, noi oferim gratuit lucruri concrete.
1. Peste 20.000 de pacienți au fost consultați în ultimul an.
2. 15.000 de seturi de analize medicale complete.
3. Mii de ecografii și EKG-uri.
4. Peste 12.000 de consultații oftalmologice dar și alte câteva mii de consultații stomatologice.
5. 40 de autoturisme pentru medicii de familie pentru a putea ajunge mai ușor la consultații.
Rețineți:
1. Vreau ca până la sfârşitul anului să ajungem în toată România. Azi vă așteptăm la Popești, ieri am fost la 𝗖𝗶̂𝗿𝗻𝗶𝗰𝗲𝗻𝗶, 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗧̦𝗶𝗴𝗮̆𝗻𝗮𝘀̦i.
2. Reconstrucția sistemului de sănătate a devenit o urgență națională. Pentru ca toți românii să beneficieze de sănătate la standarde europene vom face o nouă Strategie Națională de Sănătate. Aceasta este un program multianual, realizat sub coordonarea Președintelui României, care va stabili standardele privind starea de sănătate a națiunii dar și potențialele amenințări pe termen mediu și lung.
Vreau o Românie sănătoasă. Sper să ne susțineți în acest demers”, a transmis medicul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • Nu cred că este o idee bună pentru hAuritori. S-ar putea că ăștia să vadă mai bine după asta și să înțeleagă că au fost fraieriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *