Prima pagină » Eveniment-Social » Ieșenii au dat năvală în supermarketuri! Nervi întinși la maximum și cozi interminabile în tot orașul! – FOTO

Ieșenii au dat năvală în supermarketuri! Nervi întinși la maximum și cozi interminabile în tot orașul! – FOTO

25 dec. 2019, 04:00,
Alexandru Tărnăuceanu, în Eveniment-Social

Ieșenii au ajuns să se calce în picioare în Ajunul Crăciunului. Ieri, încă de la primele ore ale dimineții cozile de la supermarketuri erau deja interminabile. Produsele de pe rafturi zburau de-a dreptul, iar clienții așteptau cu nerăbdare ca angajații să aprovizioneze din nou raioanele. În fiecare an se ajunge la asta pentru că mulți clienți au făcut un obicei din a merge la cumpărături pentru sărbători pe ultima sută de metri. În timp ce oamenii erau îngrămădiți în supermarket, parcările erau sufocate.

Ieri, încă de la începutul programului și până la sfârșitul acestuia, ieșenii au fost prezenți în magazine. Bătaie a fost și pe cărucioarele pentru cumpărături, iar unii clienți au avut de așteptat câteva minute bune până când un cărucior devenea disponibil. Carrefour Era și Carrefour Felicia au avut programul de lucru începând cu ora 8:00 și până la ora 19:00. Lanțurile de magazine Kaufland și Lidl au funcționat în intervalul orar 7:00 – 18:00, iar Auchan, 7:30 – 18:00.

Amintim faptul că astăzi, în ziua de Crăciun, magazinele mai sus menționate nu au program de lucru, iar pe 26 decembrie multe supermarketuri vor fi închise sau vor funcționa cu program redus. La cumpărături, ieșenii au aplicat principiul „este mai bine să nu ai nevoie de ceva și să ai, decât să ai nevoie și să nu ai”. La casele de marcat cozile au fost interminabile, rămânând așa până în ultimul minut de program. Pentru cumpărătorii de pe „ultima sută de metri”, aglomerația și goana după produse a fost partea cea mai grea a zilei de ieri, dar astăzi se vor bucura din plin de o masă copioasă de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *