Prima pagină » Economic Local » Ieșenii abia așteaptă să se angajeze la Primăria Iași! Vor trebui să se ocupe de parcările din oraș
Ieșenii abia așteaptă să se angajeze la Primăria Iași! Vor trebui să se ocupe de parcările din oraș

Ieșenii abia așteaptă să se angajeze la Primăria Iași! Vor trebui să se ocupe de parcările din oraș

31 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 6 februarie, Primăria Iași organizează un concurs pentru ocuparea postului de inspector debutant la Compartimentul Parcări Publice cu Plată. Recent, în urma selecției de dosare, au fost acceptați în concurs 8 angajați: Elena-Andreea Bîrzu, Mircea-Antonio Bordeiu, Gheorghe Alexandru Iriciuc, Simona Mihalache, Cătălin-Ioan Petrariu, Andrei-Vlăduț Samson, Iulian-Constantin Ursachi, Robert-Adrian Vornicu. Candidatul care va trece de proba scrisă va susține și un interviu în funcție de rezultat.

„Condiții de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești, ramura de știință inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială și management”, sunt condițiile cerute de municipalitate.

Candidatul care va câștiga postul se va ocupa de monitorizarea parcometrelor din oraș și descărcarea încasărilor din echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`