Prima pagină » Local » Ieșeni, reținuți de polițiști pentru furturi și tâlhării!

Ieșeni, reținuți de polițiști pentru furturi și tâlhării!

02 mai 2022, 00:01, 2 ,
Violina GORCINSCHI în Local

Reprezentanţii Inspectoratul de Poliție Județean Iași au avut din nou de-a face cu hoții. Astfel, câţiva ieșeni au fost reținuți pentru furturi și tâlhării. Unei femei i-a fost smulsă geanta din mână în timp ce se plimba pe o stradă din municipiul Iași. Polițiștii suspectează un bărbat de 39 de ani care a fost dus la secție.

Mai mulți ieșeni au fost reținuți recent de agenții din cadrul IPJ Iași, sub bănuiala că ar fi furat și tâlhărit alți cetățeni. Astfel, 3 femei ar fi produs pagube de 1.400 de lei după ce au intrat într-o societate comercială și au furat părți dintr-un sistem de irigații.

Polițiștii le-au reținut pentru 24 de ore și urmează să fie cercetate. Tot în această perioadă, doi bărbați din Iași, în cazuri separate, au fost prinși de oamenii legii și anchetați pentru furt, respectiv tâlhărie calificată.

o persoana care incearca sa smulga o geanta din mana alteia

Un ieșean de 39 de ani este în vizorul Poliției, fiind bănuit că a smuls geanta unei femei pe stradă

Mai mulţi ieșeni au fost reținuți în ultimele zile

niste sticle cu alcool

Patronul unui bar din Iași a avut de suferit în urma unui furt

Agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Miroslava au reținut pentru 24 de ore 3 femei din Iași care ar fi intrat într-o societate comercială, de unde au furat piesele unui sistem de irigații în valoare de aproximativ 1.400 de lei. Acestea sunt bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, un ieșean a fost reținut după ce ar fi tâlhărit o femeie.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în dimineața zilei de 27 aprilie 2022, acesta i-ar fi smuls geanta unei femei, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din municipiul Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Tot pe 27 aprilie 2022, un tânăr de 25 de ani a fost ridicat de oamenii legii, fiind suspectat de furt. Acesta ar fi pătruns recent într-un bar din comuna Ciurea și ar fi luat pe ascuns 1.300 de lei.

 o persoana la volan si un telefon

Ieșenii sunt sfătuiți să verifice traficul și vremea înainte să plece la drum de 1 Mai

Polițiștii ieșeni au apelat la vigilența cetățenilor

o masina de politie si un agent de la Rutiera

Agenții din cadrul Biroului Rutier vor lua măsuri pentru a menține siguranța în trafic de 1 Mai

Între 29 aprilie 2022 și 2 mai 2022, oamenii legii au luat mai multe măsuri pentru menținerea siguranței populației. Aceștia îi îndeamnă pe ieşeni să fie atenți pentru a nu deveni victimele infracțiunilor și pentru a evita accidentele rutiere.

„Sunt asigurate măsuri pentru siguranța cetățenilor și menținerea ordinii publice, în special în locurile aglomerate și în zonele de agrement. Pentru a ajunge în siguranță la destinație, polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre zonele de agrement, în puncte de risc ridicat de accidente și la orele de trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Oamenii legii le mai recomandă ieșenilor și să verifice traseul înainte de plecare și să ia în considerare condițiile meteorologice pentru evitarea situațiilor periculoase. De asemenea, atenționează cu privire la condusul sub influența alcoolului, întrucât se vor face controale în trafic folosindu-se aparatele etilotest și drug-test. După ce mai mulți ieșeni au fost reținuți pentru furturi și tâlhării, polițiștii din Iași atrag atenția despre incidentele ce pot avea în aceste zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *