Prima pagină » Local » Ieșeni prinși sub grinzile unui foișor la Ciric. Bărbații au ajuns la spital

Ieșeni prinși sub grinzile unui foișor la Ciric. Bărbații au ajuns la spital

20 iul. 2022, 18:45, 5 ,
în Local

Astăzi, un ieșean a povestit pe o rețea de socializare întâmplarea neplăcută de care a avut parte. Bărbatul și-a luat prietenii de ziua lui și a decis să meargă la Ciric să facă un grătar, însă un foișor s-a prăbușit peste ei. Sub grinzi, a fost prins chiar bărbatul care își serba ziua de naștere și unchiul acestuia. În urma incidentului, bărbații au ajuns la spital.

„Bună ziua ieșeni, să vă spun ce am pățit. Am fost la grătar azi, de ziua mea de nume, la Ciric. Toate bune și frumoase și când era lumea mai dragă, s-a dărâmat foișorul de lângă noi. Menționez că eu cu unchiul meu am fost prinși sub grindele căzute, eu nu am pățit nimic grav, dar unchiul meu este mai grav și suntem la Spiridon… sper să fie bine”,  a scris ieșeanul.

 

Conform medicilor, la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, secția UPU, s-au prezentat două persoane care au suferit mai mult traumatisme. Unul dintre acesta, in vârstă de 66 de ani a suferit o policontuzie și o contuzie toraco-abdominală. În schimb, celălalt a suferit un traumatism toraco-abdominal și un traumatism la mâna stângă. Amândoi pacienți sunt stabili și în afara oricărui pericol.

„R. Gheorghe, în vârstă de 66 ani, (policontuzionat, contuzie toraco-abdominală, traumatism umăr stâng) și T.Ilie (policontuzionat, traumatism toraco-abdominal, traumatism mâna stângă) stabili hemodinamic si respirator”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Sursa Foto: Ești din Iași dacă.

Comentarii
  • Asa se intampla cand nepriceputii fac structuri static determinate. Daca cedeaza un reazem, cedeaza toata structura.

  • Electronicus

    Mai degraba structurile de acest gen cedeaza cand intra in rezonanta cu sunetele emise de boxele cu leduri.

  • Li se trage de la aacultat manele cu volumul mare.

  • Ani de zile foișorul ăla a stat liniștit iar acu’ a dat strechea-n el, și a căzut pe bietul Ilie. Nu cumva pe nea Ilie, ori pe vreun amic de pahar, la apucat dorul de performanță sportivă și a încercat sa facă vreo tracțiune – două, atârnându-se de bietul foișor? Care, desigur, s-a supărat și a cedat…

  • Demisia Grigoras hartuitorul de minore prin baruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`