Prima pagină » Local » Ieșencele vor să aibă ținute și coafuri extravagante pentru Revelion. Ramona Scripcaru: „Rochiile rămân piesele cheie feminine pentru orice ocazie și mai ales pentru noaptea dintre ani” – FOTO

Ieșencele vor să aibă ținute și coafuri extravagante pentru Revelion. Ramona Scripcaru: „Rochiile rămân piesele cheie feminine pentru orice ocazie și mai ales pentru noaptea dintre ani” – FOTO

29 dec. 2023, 02:00, 4 ,
Aleksandra SISMANOVIC în Local

Cele mai căutate ținute pentru Revelion, în anul 2024, sunt rochiile din materiale sofisticate, precum mătasea Noblesse, dantela Chantilly, brocardul și paietele, combinate cu broderii luxuriante și cu accesorii cu pietre și cristale semiprețioase. De asemenea, pentru o apariție de neuitat, pe lângă rochiile extravagante pe care le achiziționează, doamnele și domnișoarele se coafeză la saloanele din Iași

Ieșencele vor să strălucească în noaptea de Revelion, de aceea aleg ținute pe măsură, cu catifea din mătase, tafta Duchesse, perle sau mărgele, paiete, broderii sclipitoare, lurex cu fir strălucitor și tulle cu glitter sau pene de struț. Designerii vestimentari din Iași spun că rochiile tip sacou și cele midi sunt preferatele clientelor pentru noaptea dintre ani.

„Dintotdeauna, rochiile rămân piesele cheie feminine pentru orice ocazie și mai ales pentru noaptea dintre ani. Doamnele și domnișoarele care își vor petrece noaptea de revelion într-un restaurant au optat atât pentru rochii scurte, midi, dar și pentru rochii tip sacou, pentru a le putea purta și cu alte ocazii. Piesele de rezistență rămân tot rochiile lungi, model sirenă sau A-line, cu șliț pe picior sau cu drapaje. Materialele predominante au fost catifeaua din mătase, mătasea Noblesse, taftaua Duchesse, dantela Chantilly, brocardul și paietele, combinate cu broderii luxuriante și cu accesorii cu pietre și cristale semiprețioase, accesorii tip oglindă și pene de struț sau lebădă.

Avem și cliente care preferă să petreacă sărbătorile și noaptea dintre ani alături de persoanele dragi acasă, într-un mediu mai restrâns sau la munte, la o cabană, într-un cadru relaxant și au optat pentru ținute lejere, compleuri sau treninguri din bumbac French Terry sau catifea soft. O astfel de ținută este mult mai practică pentru a o purta într-un mediu cozy, mai ales pentru mamele cu copii. Noi realizăm și seturi pentru ei și avem destul de multe solicitări în sezonul rece”, afirmă Ramona Scripcaru, designer vestimentar, fondator Ramona Scripcaru Design.

Ținute extravagante pentru Revelion 2024 în Iași

În acest an, noile elemente de modă includ funde, gulere, manșete și bretele detașabile, mănuși variate și florile supradimensionate, oferind un impact puternic ținutei. Detaliile fine permit crearea unor variații remarcabile în ținute, iar culorile predominante sunt roșu, fucsia, argintiu, auriu, verde, albastru, alb și negru, inclusiv imprimeurile cu carouri.

„Ca elemente de noutate, în acest an, am introdus fundele, gulerele, manșetele și bretelele detașabile, mănuși de tot felul, dar și florile supradimensionate, care sunt în tendințe și oferă un impact puternic ținutei. De asemenea, am combinat mai multe tipuri de corsete cu fuste de lungimi diferite și cu sacouri sau am mai folosit fuste conice, în linie dreaptă sau cu droturi sub rochiile cu șlițuri. Detaliile fac diferența și astfel mi se pare extraordinar, că poți crea mai multe ținute jonglând cu aceleași piese vestimentare. Culorile predominante sunt roșu, fucsia, argintiu, auriu, verde, albastru, clasicele nonculori, alb și negru, dar și imprimeurile cu carouri”, spune designerul vestimentar Ramona Scripcaru.

Care sunt cele mai căutate coafuri de Revelion

 Cele mai elegante și căutate coafuri pentru Revelion 2024 sunt buclele, cocurile și câteva improvizații ale hairstylistului. Specialiștii susțin că, anul acesta, ieșencele și-au făcut programări la salon din timp pentru a avea o apariție deosebită la petrecerea dintre ani. Cu puțin timp rămas până la Anul Nou, majoritatea femeilor sunt concentrate asupra aspectului lor pentru Revelion.

„Buclele sunt preferate de doamne și domnișoare. Majoritatea aleg să-și coafeze părul într-un mod simplu și elegant, dar avem și cerințe mai sofisticate, precum cocuri și cozi. Am avut cerințe și pentru extensii de păr. Printre cele mai căutate coafuri de Revelion se numără buclele romantice, cocurile elegante și coafurile cu accesorii strălucitoare. Există multe opțiuni variate pentru a străluci în noaptea dintre ani. Alte coafuri căutate pentru Revelion includ coafuri cu volum la rădăcină pentru un aspect glamuros, împletituri sofisticate și coafuri cu bucle lejere pentru un aer boem.

Fiecare clientă alege o coafură care să-i completeze ținuta și să o facă să strălucească în noaptea de Revelion”, spune un specialist din Iași.

Ieșencele și-au făcut din timp programare la salon pentru a-și coafa părul. De asemenea, doamnele și domnișoarele aleg să-și asorteze coafura cu o ținută extravagantă pentru Revelion 2024.

Comentarii
  • Piese feminine… pentru femei care arata mai curând a bărbați. Balabuste ca niste tanchete rusesti, cu mersul șleampăt și călcătură ca a lui Yeti, fund de elefant și tatuaje lăbărțate pe colăcei, cu laba piciorului care încape doar in ugg-uri și slapi, și care nu mai iesa din burlanele pe care ele le numesc cu emfază, „jeanși”. Cam așa sunt 85% dintre femeile (?!) sub 30 de ani. Pe ele vrei sa le convingi sa poarte rochii de seara și pantofi cu toc?

  • 😍🥰😍🥰🥰🥰😍🥰😍🥰🥰

    Femeile după 30 ani sunt in rate pe 35 ani …adică 98 % din femeile de +30 ani sunt in rate până-gât 🤣😅🤣😂🤣😅

    Dacă ești în rate te îmbraci de la second hand/ outlet…adică sărăkie maximă 🤭😋🥰

    Femeile după 30 ani NU mai au STIL !

    E JALE DUPĂ ACEASTĂ VÂRSTĂ ! TRIST!

    DE ASTA TOȚI BĂRBAȚII CASĂTORIȚI CU FEMEI IN VÂRSTĂ( +30 ANI) AU AMANTĂ DE 18-25 ANI 🥰😍🥰😍🥰🥰

    FEMEILE DE 18-25 ANI AU …ENERGIE
    ( ELE NU AU NEVOIE DE STIL) 🙃😋

    După +30 ani …o femeie mai prinde doar la moșnegi sau la bărbați urâți și cu chelie + burtă, o spun toate studiile . Nu credeți?!?
    Uitați-vă pe stradă, in magazine, mijloace de transport, etc !

    Concluzie:
    Femeie de 30 ani + rate la bancă pe 30 ani + bărbați moșnegi sau urâți = love 🥸🤓🤭

  • are mama o fetita
    cat un tanc rusesc
    cand merge pe ulita
    pietrele trosnesc

  • Pt singura femeie care a comentat aici (comentariul 2): ori ești grasa (și nf, drept consecință), ori ai salariul mult prea mic și nu poți face un credit nici pentru un prăjitor de pâine. Ori amândouă la un loc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024