Prima pagină » Local » Ieșeanul supranumit “Regele pușcăriilor” s-a întors în temniță! Judecătorii l-au executat definitiv pe Jan Buliga pentru perversiuni de neimaginat! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Ieșeanul supranumit “Regele pușcăriilor” s-a întors în temniță! Judecătorii l-au executat definitiv pe Jan Buliga pentru perversiuni de neimaginat! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

30 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Individul supranumit “Regele pușcăriilor” merge înapoi la temniță: judecătorii ieșeni l-au executat definitiv pe Jan Buliga pentru perversiuni. Amintim că, inițial, Eugen Jan Buliga a primit o pedeapsă de 18 ani și 10 luni de temniță din partea magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. Acum, Curtea de Apel a respins apelul formulat de cel supranumit „Regele pușcăriilor”

“Regele pușcăriilor” se întoarce în temniță: magistrații ieșeni l-au condamnat definitiv pe Jan Buliga pentru perversiuni de neimaginat! „Instanța respinge, ca nefondate, apelurile formulate de inculpatul apelant Eugen Buliga și de partea civilă apelantă M.E.F. împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Iaşi, sentinţă pe care o menţine. Definitivă”, au precizat ieri magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.

Amintim că, inițial, Eugen Jan Buliga a fost condamnat la 18 ani și 10 luni de temniță, pentru lipsire de libertate în mod ilegal (2 infracțiuni), viol (2 infracțiuni) și distrugere. În plus, „Regele pușcăriilor” a fost obligat și la plata unei sume de 100.000 de lei către victima sa, drept daune morale.

“Regele pușcăriilor”, acuzat că a siluit o elevă din Iași

Eugen Jan Buliga este un personaj cunoscut în lumea interlopă ieșeană. Deloc străin de problemele cu legea, ieșeanul a stat închis vreme de câțiva ani buni. În 2008, Eugen Jan Buliga a fost condamnat la 13 ani de temniță, iar, spre finele lui 2018, a fost eliberat condiționat. Dorind, probabil, să se bucure de libertate, Buliga a început să meargă prin cluburi. Într-o noapte, la finalul lunii octombrie 2018, individul avea să cunoască o adolescentă de 17 ani într-un club din centrul Iașului. Bărbatul a luat-o pe fată din club și a dus-o într-o casă din Miroslava. Potrivit procurorilor, „Regele pușcăriilor” a întreținut acolo relații sexuale, dar fără voia fetei.

Oamenii legii au susținut că adolescenta, de loc din comuna Mogoșești, a fost violată, la finalul lui octombrie 2018, de către Eugen Jan Buliga. Inițial, fata nu a suflat o vorbă, cel mai probabil de teamă. În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2018, Buliga a mers din nou în cluburile din Iași. În fața Clubului „Skin” , individul a văzut-o pe adolescentă. Ea era împreună cu 4 prieteni și se pregătea de plecare. Buliga a observat acest lucru și a urcat în mașină cu fata și cei 4 prieteni ai acesteia.

“Tăticul interlopilor”, ridicat de “mascați”

Oamenii legii au adăugat că Eugen Jan Buliga ar fi băgat frica în cei 5 tineri și i-ar fi determinat să meargă la o casă din Miroslava, unde Buliga avea de gând să întrețină relații intime cu adolescenta. Tinerii au încercat să scape de Eugen Jan Buliga, dar nu au reușit toți. Cei 5 au ieșit în fugă din casă și au urcat în mașină. Potrivit procurorilor, ieșeanul i-ar fi ajuns din urmă și le-ar fi tras pe două dintre fete afară din vehicul. Buliga a reușit să o scoată, astfel, și pe adolescenta care i-a devenit victimă.

Unul dintre băieții aflați în mașină s-ar fi întors în casa în care era Buliga, pentru a vedea ce se întâmplă cu cele două fete. Conform anchetatorilor, Jan Buliga ar fi băgat-o în pat pe adolescenta de care profitase și ar fi dezbrăcat-o, dar ar fi adormit peste minoră. După câteva ore, ieșeanul s-a trezit și ar fi încercat să întrețină relații sexuale normale cu adolescenta, însă nu a reușit. Anchetatorii au adăugat că, ulterior, „tăticul interlopilor” din Iași ar fi obligat-o pe minoră să-i facă sex oral. Mai apoi, Buliga a ajuns cu adolescenta în casa unui amic din localitatea Andrieșeni.

În acel timp, minora i-a trimis un mesaj unei cunoștințe care a cerut ajutorul Poliției. Oamenii legii au găsit-o pe elevă și au luat-o din locuința din Andrieșeni. Ulterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității l-au reținut pe Eugen Jan Buliga, iar acum „Regele pușcăriilor” a fost condamnat definitiv, deși el a susținut mereu că este nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *