Ieșeanul cu arsuri pe 75% din corp, care a aruncat o petardă lângă canistra cu benzină, transportat în Germania

Ieșeanul cu arsuri pe 75% din corp, care a aruncat o petardă lângă canistra cu benzină, transportat în Germania

07 dec. 2023, 08:52,
BZI.ro, în Local

Mircea Z., un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Iași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” după ce a aruncat o petardă fix lângă canistra cu benzină. Bărbatul are arsuri pe circa 75 la sută din suprafața corpului.

Fiind atât de grav, pacientul este transportat în aceste momente în Germania pentru a primi îngrijiri medicale de urgență.

„Un tânăr de 35 de ani, din Galata, a luat foc. Se pare ca a fost accidental, ar fi aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, aceea a luat foc şi el a încercat să stingă focul, ca să protejeze niște copii care erau în preajma canistrei. Tânărul are arsuri pe circa 75% la sută din suprafața corpului, de gradul al II-lea și al III-lea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace și la nivelul feței. Sunt afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat și intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă, este în Unitatea de Primire a Urgențelor și va fi preluat pe Secția de Chirurgie Plastică”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iași, pe 2 decembrie 2023.

Comentarii
  • Resurse aruncate pe geam..ca si petarda..

  • Bugetul de stat degeaba

    Cand se deschid donatiile pentru repatrierea eroului ?

  • foarte frumos, asa sa aruncati toti petardele , arza-v-ar focul sa va arda!!!!!!!!!!!!

  • 🧨 🧨 🧨

    De ce nu este interzisa vanzarea petardelor? Care-i scopul lor?

    Credeam ca doar copiii si adolescentii mai folosesc petarde.

  • Ma mir cum de nu a bagat-o direct in cvr 🙂

  • sau… „cat de prost/ excitat poti sa fii”… Sa nu-l judecam. Un copil mare. Dumnezeu cu el….

  • Rapănul ăsta este un drogat infect care zbiera prin Galata de parcă era cartierul lui,oprea mașinile, se lua de oameni pe stradă.Un lăchios care toată ziua era în Vegas la aparate, nu e pierdere dacă crapă

  • Stati si comentați ca oile in loc sa va vedeti de propria viata! Asa sa va ajute D.zeu, cum comentați fara sa cunosteti cauza !

  • Pai cunoastem cauza: un BARBAT, de 35 de ani, deci om in toata firea, arunca petarde. Da? E clar ca noi nu suntem oi din moment ce constientizam anumite lucruri.

    Tu esti oaia lui D-zeu. Dar asa sunteti voi, astia RELIGIOSI: răzbunători, doriti raul aproapelui si blestemati tot ce nu e pe placul vostru 🥲 Exact asta faci acum: ne blestemi in numele Dumnezeului tau.

    Vai de capul tau!

  • D.na Maria, inainte de a comenta despre un om pe care nu-l Cunoaște-ți , mai bine v-ați ruga pt sanatate familei. Toti greșesc, dar e foarte usor sa arunci vorbe urate. Sanatate!

  • Nenea “prieten”, Rapăn te-a facut mama ta, ca nu i-ai dat tu bani de mancare sau de jocuri acești om. Patima jocurile o au multi oameni si “fereasca D.zeu sa cazi in ele” vezi sa nu “umbli si tu pe acolo” cred ca esti vre’un jeg de om, ca sta toata ziua pe acolo si monitorizează, care intra si care iese de la jocuri. Uitate in curtea ta si abține-te de la comentarii D-l anonim asa zis “prieten “ care latră in spatele “tastaturii” . Sanatate!

  • Si pentru cei care comentați, ca petardele sunt pt copii, frumoasa educație oferiți, la cat sunt de periculoase. Sanatate si nu mai comentați de pe “margine “.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *