Ieșeanul a dat lovitura, colaborând cu formația Subcarpați! Moș Martin: „Argatu’ m-a luat sub aripa lui, iar de atunci formăm cel mai bun duo posibil!”

29 oct. 2022, 02:00,
Denisa Pintilie, în Titlurile zilei

Ionuț Martinescu, cunoscut fanilor sub numele de Moș Martin, impresionează prin vocea lui. A cântat în deschidere alături de Macanache, Argatu’ fiind în public, iar acesta din urmă i-a cerut mai târziu o colaborare. Au urmat cântări la festivaluri mari, precum Electric Castle sau Untold, având un public de peste 50.000 de oameni

Ionuț Martinescu sau Moș Martin, așa cum îl știu fanii, a colaborat cu trupa Subcarpați, însă are și proiecte împreună cu artistul Argatu’. Împreună cu aceștia a compus de-a lungul anilor diferite melodii inspirate din folclor. Foarte multe persoane se bucură de ceea ce fac aceștia, iar pentru artist nu contează câți oameni sunt prezenți la un eveniment, mesajul livrat fiind același de fiecare dată, indiferent de public. Energia artistului este primită de la cei ce-l îndrăgesc, dar și de la colegii de scenă, muzica fiind cea care îl face pe Ionuț Martinescu împlinit.

Ionut Martinescu in fata unui microfon

În 2016 artistul a primit un telefon de la Argatu’, întrebându-l ce face și el a răspuns că așteaptă rezultatele la bac

Moș Martin, despre începuturile carierei muzicale și prima apariție în fața unui public numeros

Rapper Mos Martin (2)

Cea mai mare scenă pe care a cântat Ionuț Martinescu sunt Electric Castle și Untold cu 50.000 mii de oameni în public

Ionuț Martinescu a.k.a Moș Martin s-a apucat de muzică în 2011, fiind pasionat de hip-hop. Doi ani mai târziu, Deliric a făcut un concurs prin care oamenii trebuiau să se înregistreze pe un anumit beat. Artistul Moș Martin a făcut un videoclip, iar în cele din urmă Deliric i-a distribuit melodia. L-a motivat foarte mult și se simțea pe drumul cel bun în cariera sa.

În 2016 a cântat în deschidere alături de Macanache la un concert. Argatu’ era în public, iar mai târziu i-a cerut lui Moș Martin să facă o piesă împreună. În vara aceluiași an, rapper-ul a primit un telefon de la Argatu’, întrebându-l ce face, iar el a răspuns că așteaptă rezultatele de la Bacalaureat. Argatu’ a spus că ar vrea să-l însoțească la Electric Castle. Atunci a cântat în fața unui public numeros, aproximativ 10.000 de oameni.

„Din 2016 a început totul mai serios, când Argatu’ m-a luat sub aripa lui, iar de atunci formăm cel mai bun duo posibil. Urmează să scot o nouă piesă și o să urmeze mai multe cu Argatu’. Deocamdată scot doar piese solo. Nu m-am gândit la vreun album pentru că pentru a scoate unul trebuie să aibă și cine să-l asculte. Prefer să mă axez pe solo-uri. Mai las puțin să treacă timpul”, spune Ionuț Martinescu.

Ionut Martinescu cu un afis in mana

Talentatul trupei Subcarpați spune că oamenii care te înconjoară sunt foarte importanți

Întâlniri cu artiști renumiți

concert cu mii de spectatori

Energia artistului este primită de la public, dar și de la colegii de scenă, muzica fiind cel care îl face pe Ionuț Martinescu împlinit

Cele mai mari scene pe care a cântat Ionuț Martinescu sunt Electric Castle și Untold, unde a avut aproximativ 50 de mii de oameni în public.

Întrebat de reporterii BZI care este cel mai mare artist pe care l-a cunoscut vreodată, acesta a spus că sunt foarte mulți.

„Ascultând rap românesc, cu mulți dintre cei pe care îi ascultam am ajuns acum să fiu bun prieteni, iar când ne vedem pe la festivaluri, prin backstage, ne salutăm. Eram un puștan, îi ascultam zi și noapte, iar acum am ajuns să îi cunosc”, menționează rapper-ul ieșean.

Moș Martin spune că oamenii care te înconjoară sunt foarte importanți. Argatu’ era artistul pe care îl îndrăgea și a ajuns să cânte cu el. Acum colaborează cu oamenii pe care îi asculta înainte de cariera lui și împarte backstage-ul cu mari artiști internaționali, precum David Guetta, Martin Garrix, persoane care l-au inspirat de-a lungul timpului. Artistul care l-a uimit cel mai tare a fost David Guetta, iar din România, Cheloo.

Moș Martin încântă publicul la fiecare concert de-al său. Scena este cea care îl face fericit, energia fiind primită de la public și de la colegii.

Comentarii
  • Mda, mare om, mare canteret. Echipa de Aur a anilor 60-80 a Ramâniei ar fi invidioasa pe vocea lui de rahat! Pune mana si invata, fa o facultate mediocrule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *