Prima pagină » Titlurile zilei » Ieșeanca Mădălina Argyelean realizează caricaturi pe care le vinde în toată Europa: „Am avut comenzi şi pentru persoane din America!”

Ieșeanca Mădălina Argyelean realizează caricaturi pe care le vinde în toată Europa: „Am avut comenzi şi pentru persoane din America!”

31 oct. 2022, 02:00,
BZI.ro, în Titlurile zilei

Mădălina Argyelean este o tânără ce realizează caricaturi care mai de care mai amuzante şi mai interesante. Operele sale au ajuns la persoane din toată Europa, dar şi din America, Mădălina realizând de la tablouri pentru firme până la caricaturi ce pot fi un cadou inedit pentru persoanele dragi

Mădălina Argyelean are 27 de ani, este originară din Iaşi, a studiat în Timişoara, în cadrul Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism, secţia Mobilier şi Amenajări Interioare. După finalizarea studiilor, s-a stabilit în Austria, unde locuiește și astăzi. Ieşeanca este mama a trei copilaşi, în prezent fiind în concediu de creştere a copilului.

 o imagine cu tablourile realizate de Madalina

Mădălina realizează de la tablouri pentru firme, caricaturi de cuplu până la caricaturi care pot fi un cadou inedit pentru persoanele dragi

Tânăra lucrează la o caricatură chiar şi câte trei zile

o imagine cu tablourile realizate de Madalina

Mădălina Argyelean are 27 de ani, este originară din Iaşi, a studiat în Timişoara, în cadrul Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism, secţia Mobilier şi Amenajări Interioare

Mădălina Argyelean a avut din totdeauna o latură artistică foarte bine dezvoltată. A început să realizeze tablouri personalizate pentru apropiații săi, dar încetul cu încetul munca sa a devenit tot mai apreciată, iar numărul de comenzi a crescut. Tablourile personalizate realizate de tânără pot fi comandate prin intermediul contului de Instagram @grace.

„La început făceam aceste tablouri pentru cei apropiați, care îmi cereau, dar mai apoi, pe această cale, tot mai multe persoane le-au văzut și am avut din ce în ce mai multe comenzi pe care îmi era rușine să le refuz. În scurt timp s-a aflat de mica mea pasiune și am început să fac săptămânal câte o comandă. Văzând câtă bucurie și recunoștință aduc pe chipul clienților aceste desene, am început să le fac cu drag și cu entuziasm. În prezent am şi câte patru-cinci comenzi pe săptămână. Timpul de realizare depinde mult de cerințele clienților, unele sunt mai ușor de efectuat, neavând așa multe detalii, altele sunt pline de fel de fel de informații. Astfel, o comandă poate dura două-trei ore, iar la alta pot lucra și trei zile”, a declarat Mădălina.

o imagine cu tablourile realizate de Madalina

După finalizarea studiilor, Mădălina s-a stabilit în Austria, unde locuiește și astăzi.  Ieşeanca este mama a trei copilaşi

Mădălina Argyelean: „Caricaturile au ajuns peste tot în Europa, dar am avut comenzi şi pentru persoane din America”

o imagine cu tablourile realizate de Madalina

Realizarea acestor tablouri este pentru Mădălina doar o pasiune, însă are comenzi pentru care alocă și 3 zile, ținând cont că pictează doar în timpul liber, atunci când nu este ocupată cu îngrijirea celor 3 copii

Realizarea acestor tablouri este pentru Mădălina doar o pasiune, însă are comenzi pentru care alocă și trei zile, ținând cont că pictează doar în timpul liber, atunci când nu este ocupată cu îngrijirea celor trei copii. Astfel, reușește să-și rotunjească veniturile și să realizeze lucruri frumoase, care îi aduc satisfacție atât ei, cât și celor care le comandă.

„Este relativ simplu să achiziționezi un astfel de tablou, doritorii trebuie doar să trimită un mesaj cu una sau două poze cu persoana care se dorește a fi pictată și câteva informații personale despre aceasta. Eu realizez o schiță pe care o discut ulterior cu clientul, acesta având posibilitatea să schimbe sau să adauge detalii la tabloul comandat. Expedierea se face în decursul a trei săptămâni de la plasarea comenzii”, a adăugat Mădălina.

Tânăra se mândrește că tablourile sale au ajuns peste tot în Europa, având comenzi chiar şi din America.

„Caricaturile au ajuns peste tot în Europa, dar am avut comenzi şi pentru persoane din America. E destul de frumos să vezi că cum oamenii îți doresc ceea ce faci tu. Am realizat tablouri pentru patiserii, restaurante, magazine de bijuterii, firme, pentru oamenii dragi din vieţile clienților mei. Au fost distribuite peste tot și s-au bucurat de apreciere”, a precizat Mădălina Argyelean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *