Prima pagină » Local » Ieşeanca Lămâia Stănescu, surprinsă făcând mâncare la flacăra veşnică din fața UMF Iaşi – VIDEO
Ieşeanca Lămâia Stănescu, surprinsă făcând mâncare la flacăra veşnică din fața UMF Iaşi - VIDEO

Ieşeanca Lămâia Stănescu, surprinsă făcând mâncare la flacăra veşnică din fața UMF Iaşi – VIDEO

26 oct. 2021, 14:48,
în Local

Ieşeanca Lămâiţa Stănescu, cea care a fost complice la atacul lui Mirela Vaida, a fost suprinsă de trecători cum gătea. În videoclip se poate observa cum femeia ridică o oală din flacăra veşnică din fata Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din municipiul Iaşi, în care a fiert probabil niște legume.

Sursă video: Ești din Iași dacă…/FB: Andrei Mandachee.

Lămâia Stănescu, femeia care o amenință pe Mirela Vaida, ar fi fost șefa cerșetorilor din Spania

Lămâia Stănescu ar fi lucrat în Spania pentru o rețea de cerșetorie. Aceasta ar fi fost pusă să și conducă grupul timp de două săptămâni, timp în care cea pe care a înlocuit-o a fost nevoită să se întoarcă în România, potrivit playtech.ro. În cadrul emisiunii ”Acces Direct” s-a prezentat chiar una dintre femeile pe care le-a ghidat pe când complicea Antoanelei era liderul formațiunii. Cerșetoarea Anca, cunoscută drept ”Năsoasa”, persoană cu experiență în mafia milei, ar fi trecut granița României, acolo unde ar fi cunoscut-o pe Lămâia.

„Ea era cea care venea și îmi lua banii. Prima dată am fost în Spania și acolo am fost însoțită de ea. Ea nu cerșea atunci, doar ne supraveghea și ne lua banii. Am încercat să fugim, dar nu aveam acte. Lămâia era o perversă, ea era elegantă, nu era îmbrăcată ca o cerșetoare.

Ea era deșteaptă, era instruită, aranjată. În acele două săptămâni a fost șefa mea. Am știu de la început că este pusă să-mi ia banii. Ea nu vorbea cu mine, doar îmi lua banii. Lămâița i se spunea. După cele două săptămâni nu am mai văzut-o”, a spus femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`