Prima pagină » Titlurile zilei » Ieșeanca în vârstă de 21 de ani care a trecut de la sport de performanță la actorie. „Din păcate, am renunțat la familie și la relația mea din cauza meseriei” – FOTO

Ieșeanca în vârstă de 21 de ani care a trecut de la sport de performanță la actorie. „Din păcate, am renunțat la familie și la relația mea din cauza meseriei” – FOTO

19 apr. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Titlurile zilei

Cosmina Elena Gherasă este una dintre cele mai tinere profesoare de actorie din Iași, dar și o antreprenoare la început de drum. Tânăra în vârstă de 21 de ani a practicat, timp de șase ani, dans sportiv de performanță, iar în prezent este studentă la Facultatea de Actorie din cadrul Universității „George Enescu” din Iași

Cosmina este profesoară de actorie la „Newton Art’s Production”, colaborează cu Ateneul Național din Iași și face parte din proiectul „3 Chestii” de cinci ani. Pe lângă toate aceste lucruri, ea deține și propria firmă de organizare de evenimente, încă de la vârsta de 19 ani, de care se ocupă împreună cu fostul ei iubit.

Schimbare la 180 de grade în viața tinerei de 21 de ani. A trecut de la sport de performanță la actorie

 o poză cu cosmina elena ghercă

Tânăra a riscat și a investit toți banii câștigați din actorie până la vârsta de 19 ani, în deschiderea unei firme de organizare evenimente

Cosmina a făcut dans sportiv de performanță timp de șase ani. După cei șase ani cât a practicat acest sport și a câștigat diferite premii cu care se mândrește, a ales drumul actoriei, moment în care viața ei s-a schimbat. În prezent face parte din cunoscutul proiect „3 Chestii”, este actor în cadrul Ateneului Național din Iași și predă actorie la școala privată de televiziune și film „Newton Art’s”.

„Toată pasiunea mea pentru actorie a început la vârsta de nouă ani, când mă uitam la un film cu mama și i-am zis: «Eu îmi doresc să mă fac actriță». Încă de atunci, părinții mei au început să-mi pună doar defectele meseriei în față. M-au îndrumat mereu către altceva, drept pentru care am făcut dans sportiv de performanță până la vârsta de paisprezece ani. În clasa a VIII-a, când a trebuit să aleg liceul, am optat pentru un profil de arte, la «Octav Băncilă», unde am și absolvit pe secția Arta Actorului.

În momentul depunerii dosarului, mama a tot încercat să mă convingă să merg pe specializarea Balet, dar nu am vrut și m-a lăsat până la urmă să fac actorie cu condiția de a face și o școală privată de saxofon la care am absolvit de curând. În prezent sunt profesoară de actorie la școala privată de televiziune și film «Newton Art’s».

Pe lângă asta, colaborez, ca și actor, cu Ateneul National din Iași, dar și cu cei din echipa «3 Chestii», care îmi sunt ca o familie și m-au primit «la ei în casă» de la șaisprezece ani, iar colaborarea noastră continuă și în prezent”, menționează Cosmina Elena Gherasă.

Tânăra a riscat și a investit toți banii câștigați din actorie în deschiderea unei firme de organizare de evenimente

o poză cu cosmina elena ghercă

Tânăra este încercată uneori de sentimente de detașare față de meseria pe care o practică, însă nu renunță, deoarece face acest lucru din pasiune

La numai 19 ani, Cosmina a devenit antreprenoare prin deschiderea unei afaceri care se ocupă cu organizarea evenimentelor. Tânăra mărturisește că s-a ajutat singură financiar, iar banii pe care i-a câștigat până atunci din proiectele în care era implicată la acel moment i-a investit în deschiderea unei firme care se ocupă de organizarea evenimentelor private.

„Weekendurile le petrec, de obicei, în cadrul firmei mele pe care am înființat-o la 19 ani, o firmă care se ocupă de organizarea evenimentelor private. Financiar, m-am ajutat singură din banii de la proiectele pe care le aveam la momentul respectiv”, adaugă Cosmina.

Tânăra mărturisește că nu are timp liber de care să se bucure. Iubește meseria și activitățile pe care le practică, dar îi ocupă foarte mult timp, motiv pentru care își vede părinții destul de rar.

„Din păcate, am renunțat la familie și la relația mea din cauza meseriei, deoarece nu aveam destul timp să îi ofer omului de lângă mine. Cu familia mă vad destul de rar, tot din același motiv. Este o neliniște sufletească pe care o resimt mereu la fiecare spectacol sau la zilele lungi de la filmări”, adaugă Cosmina Elena.

Cosmina este încercată de sentimente de detașare față de meseria pe care o practică, însă nu renunță, deoarece face acest lucru din pasiune.

„Mă încearcă în fiecare zi sentimente de detașare față de această meserie, dar mereu cariera mea a fost cu un pas în fața intuiției și nu m-a lăsat să renunț. Ca și actor, treci prin anumite stări care sunt foarte intense și care au o încărcătură emoțională puternică. Însă eu fac asta din plăcere, simt că pentru asta trăiesc și nu mi-aș vedea viața altfel, ci doar sub lumina reflectoarelor”, declară Cosmina.

Cosmina Elena Gherasă, tânăra care a trecut de la sport de performanță la actorie , va fi prezentă și într-un film, în viitorul apropriat, însă decomandată nu poate oferi prea multe detalii legate de acest lucru, fiind constrânsă de un contract de confidențialitate.

Comentarii
  • frumusica foc! as da in ea ca surdu-n clopot

  • Nu inteleg ! Cum e profesoara de actorie daca nu a terminat inca Facultatea de Teatru? Adica e mai mult decat o actrita…e profesoara de actorie!?!?!? Hmmm….Sau e ca cei cu diplome false?

  • E profesoara pe Onlyfans.

  • Ce porcarii ! A renuntat la familie si la tot dar dumneaei are doar 21 de ani! Vorbeste de parca ar avea 50 si ar fi fost prea tarziu sa mai faca plozi! Zici ca esti chirurg si ça stai 24 din 24 in sala de operatie si ti-ai dedicat viata meseriei !

  • Ha, ha, ha…Cine angajeaza o „profesoara” de 21 ani????? Profesoarele adevarate de actorie nu mai exista? Hai ca am ce rade! Articol comandat!!!!

  • Cea mai cea ❤️❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *