Prima pagină » Local » Ieșeancă de 69 de ani, violată în propria casă! Agresorul a fost arestat după aproape două luni (Exclusiv)
Ieșeancă de 69 de ani, violată în propria casă! Agresorul a fost arestat după aproape două luni (Exclusiv)

Ieșeancă de 69 de ani, violată în propria casă! Agresorul a fost arestat după aproape două luni (Exclusiv)

24 ian. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ a fost arestat la aproape două luni de la comiterea unei agresiuni. Asta, după ce o ieșeancă de 69 de ani a fost violată în propria casă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare a lui Alin Petrică Berbecaru, pentru viol

O ieșeancă de 69 de ani, violată în propria casă! Agresorul a fost arestat după aproape două luni. Astfel, un individ a fost băgat după gratii la finele săptămânii trecute. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare a lui Alin Petrică Berbecaru.

„Instanța admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alin Petrică Berbecaru, urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Alin Petrică Berbecaru, acuzat de viol

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Conform anchetatorilor, o femeie de 69 de ani, din județul Iași, a fost violată de Alin Petrică Berbecaru (32 de ani) în urmă cu aproximativ două luni.

„Pe data de 29 noiembrie 2021, în jurul orei 16:00, în satul Dumitreştii Galății, din comuna Schitu Duca, județul Iaşi, inculpatul A.P.B. a intrat fără drept în locuinţa persoanei vătămate în vârstă de 69 de ani și i-a cerut acesteia să întreţină raporturi sexuale cu el. În urma refuzului primit, inculpatul a prins-o de haine, a lovit-o cu pumnul în zona pieptului, a dezbrăcat-o cu forţa de pantaloni şi lenjerie intimă, apoi i-a introdus degetele de la o mână în vagin”, au menționat ieri reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeancă de 69 de ani, violată în propria casă: a scăpat după ce s-a băgat sub pat

Oamenii legii au mai afirmat că, până la finele săptămânii trecute, ieșeanul Alin Petrică Berbecaru s-a ascuns de anchetatori. Așadar, individul a fost reținut în cursul zilei de joi, 20 ianuarie 2022. Asta, după ce a fost prins și dus la audieri.

„De remarcat este faptul că persoana vătămată a reuşit să scape de agresiune prin refugierea sub patul din încăpere. Inculpatul s-a sustras până acum urmăririi penale, acesta fiind motivul pentru care nu fusese încă arestat preventiv, mai exact deoarece nu fusese găsit de Poliție până zilele trecute”, au subliniat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`