Prima pagină » Local » Ieșeancă de 66 de ani, batjocorită de propriul nepot! Adolescentul, întărâtat, a sărit pe femeie, a dezbrăcat-o și și-a satisfăcut poftele animalice! (Exclusiv)
Ieșeancă de 66 de ani, batjocorită de propriul nepot! Adolescentul, întărâtat, a sărit pe femeie, a dezbrăcat-o și și-a satisfăcut poftele animalice! (Exclusiv)

Ieșeancă de 66 de ani, batjocorită de propriul nepot! Adolescentul, întărâtat, a sărit pe femeie, a dezbrăcat-o și și-a satisfăcut poftele animalice! (Exclusiv)

22 mai 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un adolescent de 16 ani va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că și-a siluit propria mătușă, cu 40 de ani mai în vârstă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe minorul Florin Constantin B., sub acuzația de viol. Conform anchetatorilor, individul a sărit pe mătușa sa și și-a satisfăcut poftele cu ea, apoi a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

O femeie de 66 de ani, din județul Iași, a fost batjocorită de propriul nepot! Adolescentul este acuzat că a sărit pe femeie, a dezbrăcat-o și și-a satisfăcut poftele animalice! Apoi, individul ar fi plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!
Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Florin Constantin B. (16 ani), sub acuzația de viol. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Adolescentul ieșean, acuzat că și-a violat propria mătușă

Adolescentul ieșean Florin Constantin B. a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni.

„Pe data de 24 aprilie 2021, în jurul orei 12:30, inculpatul minor, cu vârsta de 16 ani, a mers la locuința persoanei vătămate, din satul și comuna Tomești, și a pătruns în imobil, unde, fără consimțământul acesteia, a împins-o de umeri pe pat, i-a ridicat fusta și, prin constrângere fizică, a întreținut un raport sexual, după care a părăsit locuința victimei”, a precizat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, la Poliție a fost depusă o plângere, iar adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Iași a admis propunerea procurorului și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive a adolescentului pentru 30 de zile.

„Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Minorul din Tomești, ridicat de polițiști după ce mătușa lui a povestit prin ce a trecut

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că femeia de 66 de ani, din comuna ieșeană Tomești, ar fi fost batjocorită de un nepot. Anchetatorii au constatat faptul că, în ziua respectivă, Maria A. a fost atacată de Florin Constantin B. Din câte se pare, adolescentului i s-a făcut chef de sex și a decis să-și siluiască mătușa prin alianță. După ce a atacat-o pe femeie și și-a satisfăcut poftele, minorul s-a făcut nevăzut.
A doua zi, femeia de 66 de ani i-a povestit uneia dintre fiicele sale prin ce a trecut, iar aceasta din urmă a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere pe numele agresorului. Mai apoi, polițiștii au demarat ancheta, iar adolescentul a fost ridicat și dus la audieri.

Autoritățile, sesizate de mai multe ori cu privire la comportamentul adolescentului ieșean

În ultima perioadă, consătenii din Tomești au făcut diverse plângeri la autorități cu privire la comportamentul adolescentului Florin Constantin B. Unii săteni s-au plâns că minorul le-ar fi luat unele bunuri din gospodării, iar alții au spus că tânărul ar fi intrat în curțile lor ca la el acasă. Când a fost confruntat de unul dintre proprietari, adolescentul i-ar fi replicat că nu are ce să-i facă, pentru că este minor.
Potrivit unor surse, la un moment dat, adolescentul a intrat în curtea unui vecin și a făcut baie în piscină. De fiecare dată când a fost prins, Florin a spus că este minor și că nimeni nu are ce să-i facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *