Prima pagină » Actualitate » Ieseanca de 16 ani, violata de patru tineri, o noapte intreaga – FOTO,VIDEO

Ieseanca de 16 ani, violata de patru tineri, o noapte intreaga – FOTO,VIDEO

23 nov. 2012, 16:01,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:328902;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
O fata de 16 ani, din satul Berezlogi, comuna Siretel, a fost violata de patru tineri. Oamenii legii nu au reusit inca sa ii prinda pe agresori.
Adolescenta se indrepta, noaptea trecuta, spre casa unei matuse, iar pe drum a fost luata cu forta de doi tineri, frati, urcata intr-o caruta si dusa in satul Heci din comuna Lespezi. Aici, acestia, impreuna cu alti doi, cu varste intre 19 si 20 de ani, ar fi fortat-o pe tanara sa intretina relatii sexuale toata noaptea.
Dimineata, unul dintre agresori a urcat-o intr-un microbuz si a lasat-o in comuna Siretel. Fata sustine ca a mers pe jos, prin padure, spre satul Berezlogi, unde locuieste. Pe drum, spune fata, a vrut sa se sinucida, de frica parintilor, insa a fost gasita la timp de o matusa careia i-a povestit prin ce a trecut. Femeia a luat-o acasa si a anuntat Ambulanta si Politia.
In aceasta dupa-amiaza, fata a fost transportata la spital pentru investigatii medicale. Ea a povestit oamenilor legii ca tinerii care au urcat-o cu forta in caruta sunt vecini de-ai sai, Gelu si Dumitru Iftimie, cunoscuti in sat drept persoane care comit fapte antisociale. Politistii inca nu au reusit sa ii prinda pe faptasi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *