Prima pagină » Local » Ieșeanca ce sucește mințile bărbaților cu dansurile din buric: „Sunt drăguță la evenimente, dar niciodată nu mă las înjosită!” – GALERIE FOTO/ VIDEO

Ieșeanca ce sucește mințile bărbaților cu dansurile din buric: „Sunt drăguță la evenimente, dar niciodată nu mă las înjosită!” – GALERIE FOTO/ VIDEO

16 apr. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Emma Butnaru este o ieșeancă ce dansează belly dance și reușește să sucească mințile bărbaților atunci când merge la orice eveniment. Aceasta este pasionată de dans, pentru că iubește feminitatea și delicatețea, iar acest stil de dans scoate la iveală toate frumusețile interioare, cât și exterioare. Tânăra consideră că pasiunea este mai presus decât orice și pe viitor își dorește să ajungă în cea mai bună formă a sa. De asemenea, Emma Butnaru este și antrenor de dans și iubește să dăruiască tot ce știe ea

Emma Butnaru este cunoscută pe rețelele de socializare drept Emma Fitdance. Aceasta are 24 de ani, a terminat Liceul de Arte „Octav Băncilă” și a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu, dar și Școala de Arte „Titel Popovici“. Ieșeanca dansează belly dance de aproximativ 7 ani. Ea destăinuie cu mândrie că dansul pentru ea înseamnă viață, pentru că de acolo își ia toată energia.

„Dansul pentru mine înseamnă viață! Trăiesc prin dans, prin energia pe care o transmit și o primesc atunci când dansez. E modul meu prin care îmi exprim fericirea, frumusetea, tristețea și provocările. E modul prin care aleg eu să comunic”, povestește Emma Butnaru.

Ieșeanca ce sucește mințile bărbaților cu dansurile: „Pasiunea pentru dans oriental o aveam de mică”

Emma Butnaru este pasionată de dans oriental, pentru că iubește feminitatea, grația și delicatețea, motiv pentru care de 7 ani practică belly dance. Aceasta mai mărturisește faptul că este pasionată și de dans popular, deoarece părinții ei sunt iubitori de petreceri și voie bună.

„Pasiunea pentru dansul popular a venit de la părinții mei. Ei sunt iubitori de petreceri, voie bună și dans, deși în familie nu am pe nimeni dansator. Iar pasiunea pentru muzică și dansul oriental o aveam încă de mică. E în mine, trece prin toți porii mei când aud ritmuri orientale. Eu iubesc grația, feminitatea, delicatețea. Acest stil de dans scoate la iveală toate frumusețile din interior spre exterior, prin mișcări, expresii, zâmbet și privire”, menționează Emma Butnaru.

Tânăra dansatoare de belly dance susține că își dorește să ajungă cât mai sus și să fie cât mai profesionistă, deoarece momentan în România această forță de artă nu este cunoscută și este transpusă într-o latură vulgară.

„Așa cum am aspirat încă de la început, vreau să fiu o dansatoare profesionistă, să aduc valoare în acest domeniu și să aspir la a deschide această piață, pentru că în România la momentul actual această forță de arta nu este cunoscută și este transpusă într-o latură vulgară”, adaugă dansatoarea de belly dance.

Care este sursa de venit a dansatoarei de belly dance

Emma Butnaru precizează că atunci când faci lucrurile cu pasiune și depui efort, ajungi să câștigi. Aceasta se întreține din dans, deși nu este singura sursă de venit, pentru că de 3 ani activează și în domeniul nutriției. Însă, dansatoarea adaugă faptul că, dacă ar fi fost să se întrețină doar din dans, ar fi reușit, pentru că i-ar fi crescut potențialul și este convinsă că se poate câștiga atât cât îți dorești.

„Atunci când faci lucrurile cu pasiune, depui efort, timp și muncă, și  ajungi să și câștigi. Eu mă întrețin din dans, dar nu este singura sursă de venit. Însă, chiar dacă ar fi fost singura sursă de venit, cu siguranță aș fi reușit. Mi-ar fi crescut standardele, aș fi apelat la potențialul meu maxim, pentru că putem câștiga atât cât ne dorim noi, daca facem munca cu pasiune”, subliniază Emma.

Aceasta nu a fost susținută în acest domeniu, deoarece întotdeauna se lovea de întrebarea „Ce o să faci tu cu dansul tău?” și mult timp familia ei a considerat că nu este un lucru de viitor. Dar, i-au oferit libertate să facă ce vrea și în timp au realizat că belly dance-ul o definește cel mai bine.

„Nu, nu am fost susținută. Replica lor era întotdeauna «Ce o să faci cu dansul tău?». Mult timp nu au crezut că este ceva de viitor, dar nu e vina lor. Pe atunci, ei nu au avut acces la informații, la artă și la alte joburi. În schimb, m-au lasat să încerc și să fac ce îmi doresc eu. După mult timp, au conștientizat că ce fac mă definește și îmi place. Și acum, după mulți ani, sunt mândri și împăcați cu drumul pe care l-am ales”, zice Emma Butnaru .

Belly dance-ul este transpus în niște laturi vulgare: „Dansurile din buric nu sunt atât de cunoscute în Iași!“

Mulți ieșeni nu s-au familiarizat cu această artă, pentru că mulți dintre ei consideră că dansurile din buric sunt vulgare, iar pentru pasionați acest lucru este frustrant. Emma Butnaru mărturisește că în tot acest timp, de când a dat frâu liber plăcerilor, a întâlnit tot felul de oameni, dar niciodată nu s-a lăsat înjosită.

„Depinde ce înseamnă să fiu abordată. În general, mă abordează lumea doar pentru poze și sunt felicitată pentru ceea ce fac și atât. Eu, din atitudine, nu accept abordările. Am o față foarte expresivă. Dar în tot acest timp am avut parte de o abordare ciudată și chiar recent s-a întâmplat. Cineva a scos teancul de bani în fața mea și a spus «Acum, îmi dansezi mie!». Iar eu m-am uitat la el, i-am zâmbit, am făcut o piruetă și am plecat. Sunt drăguță la evenimente, dar niciodată nu mă las înjosită. Cu sau fără 100 de lei, consider că demnitatea mea e mai presus decât banii unora care nu apreciază ceea ce fac”, zice Emma Butnaru.

Ea este în colaborare cu un local din Iași, cu specific arăbesc, unde dansează de foarte mulți ani. Emma destăinuie că arabii trăiesc muzica și acolo are parte de o atmosferă frumoasă, pentru că totul e cu energie și o fac să-și dorească să danseze în acel loc.

„La Corniche este cu specific arăbesc! Sunt în colaborare cu ei de aproximativ 5 ani de zile. Recunosc că am prins vremuri frumoase, atmosfera este excepțională. E totuși ceva aparte. Arabii trăiesc muzica și sunt distractivi. Totul e cu energie. Îmi face plăcere să dansez acolo”, susține dansatoarea de belly dance, care sucește mințile bărbaților.

Comentarii
  • Da..frumos…in loc sa ștergeți articolul in care promovați o femeie ușoară…voi a ți șters mesajele cu realitatea despre aceasta femeie care sucește mințile doar bărbaților insurati și cu bani…!!!sa va fie Rușine!

  • Cati bani a ți primit pt a sterge comentariile?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *