Prima pagină » Local » Ieșean, trimis la temniță după ce s-a luat la harță cu un om al legii! Polițistul nu a cerut daune!
Ieșean, trimis la temniță după ce s-a luat la harță cu un om al legii! Polițistul nu a cerut daune!

Ieșean, trimis la temniță după ce s-a luat la harță cu un om al legii! Polițistul nu a cerut daune!

27 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Judecătorii au condamnat cu executare un ieșean acuzat că ar fi agresat un polițist. În urma incidentului, suspectul a fost încătușat. Polițistul agresat nu a solicitat despăgubiri de la inculpat.

Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că ar fi agresat un om al legii.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Marius Iacobescu.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Iacobescu Marius la pedeapsa de un an și două luni de închisoare, cu executare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Menține măsura arestării preventive a inculpatului. Ia act că persoana vătămată Ioan S. nu s-a constituit parte civilă în prezenta cauză”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Agentul agresat, de la Secția V

Procesul individului a început pe data de 14 iunie 2019. Asta, după ce magistrații au dispus reținerea și, mai apoi, arestarea preventivă a acestuia, de pe data de 27 mai 2019.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu câteva luni, Marius Iacobescu ar fi agresat un agent de Poliție.
Anchetatorii au susținut că agentul din cadrul Secției V de Poliție, din Iași, a fost sesizat cu privire la producerea unui incident.
Procurorii au mai spus că agentul deplasat la fața locului a dat nas în nas cu ieșeanul agresiv. Acesta din urmă, spun anchetatorii, nu a stat foarte mult pe gânduri și a declanșat scandalul.

În urma incidentului, suspectul a fost săltat de oamenii legii și dus la audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au solicitat instanței arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Judecătoria Iași a admis atunci propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Marius Iacobescu.
De remarcat este faptul că astfel de cazuri sunt întâlnite din ce în ce mai des în România și, respectiv, în Iași, în ultimii ani. Zeci de polițiști au fost agresați de-a lungul ultimilor trei-patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`