Prima pagină » Local » Ieșean, trimis în judecată după ce a fost acuzat că și-a violat propria mamă!
Ieșean, trimis în judecată după ce a fost acuzat că și-a violat propria mamă!

Ieșean, trimis în judecată după ce a fost acuzat că și-a violat propria mamă!

26 feb. 2022, 07:00,
Iustina Groza, în Local

Un ieșean a fost trimis în judecată după ce și-ar fi violat propria mamă. Ionel Manole, în vârstă de 30 de ani, a fost dat pe mâna magistraților abia după ce victima i-ar fi povestit unei rude ce i s-a întâmplat.

În Iași, o femeie și-a dat propriul fiu pe mâna anchetatorilor, după ce acesta ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. După incident, victima i-a povestit unei rude prin ce a trecut. Ruda în cauză a fost cea care a solicitat intervenția Poliției.

Inițial, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, după care magistrații l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost trimis recent în judecată pentru faptele comise în casa în care locuia cu mama lui.

Intrarea in sediul Judecatoriei Iasi

Anchetatorii au decis ca bărbatul acuzat de viol să fie trimis în judecată

Ieșeanul a fost trimis în judecată sub acuzația de viol asupra mamei sale

Doua femei in varsta stau de vorba

Oamenii legii au fost anunțați despre cele întâmplate abia după ce bătrâna abuzată ar fi discutat cu una dintre rudele sale

Ionel Manole, un ieșean în vârstă de 30 ani, a ajuns pe mâna judecătorilor după ce și-ar fi violat propria mamă. Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii decembrie 2021. Stadiul incipient al cazului a fost prezentat de către reporterii cotidianului BZI într-o ediție anterioară.

Ulterior, anchetatorii au decis ca bărbatul acuzat de viol să fie trimis în judecată. Ionel Manole ar fi consumat alcool în mod excesiv și s-ar fi apropiat nepermis de mult de mama lui. Ieșeanul a devenit insistent și a ajuns să facă presiuni fizice asupra femeii. Din păcate, împrejurarea ar fi dus la un viol. Oamenii legii au fost anunțați despre cele întâmplate abia după ce bătrâna abuzată ar fi discutat cu una dintre rudele sale. În acest sens, mama lui Ionel Manole ar fi povestit cum ar fi fost abuzată.

Ruda în cauză nu a mai stat pe gânduri și a anunțat imediat Poliția. Magistrații ieșeni au luat măsuri și l-au arestat preventiv pe individ, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce acesta a fost reținut 24 de ore în prealabil. Recent, s-a hotărât ca bărbatul care și-ar fi constrâns propria propria mamă la întreținerea de relații sexuale să fie trimis în judecată.

Ionel Manole nu este cunoscut cu antecedente penale, însă a mai avut comportamente turbulente în trecut. Astfel, mama sa a fost cea care s-a străduit să își aducă fiul pe calea cea bună.

Acuzatul are domiciliul în localitatea Vlădeni, unde stătea chiar împreună cu victima în momentul incidentului. Problemele din relația celor doi au fost mereu prezente, însă bătrâna nu s-ar fi așteptat niciodată să ajungă să își acuze propriul fiu că a violat-o. În acest sens, a fost de ajutor ruda care a anunțat Poliția după ce a aflat cele întâmplate acasă la Ionel Manole.

Profilul unui barbat care tine rasturnata o sticla goala

Ionel Manole ar fi consumat alcool în mod excesiv înainte de producerea incidentului

Relația cu mama i-a fost afectată de consumul de alcool

Un barbat incatusat este condus de doi politisti

Anchetatorii ieșeni l-au reținut pe suspect după producerea incidentului

Relația acuzatului Ionel Manole cu mama lui s-a degradat considerabil pe măsură ce bărbatul ar fi exagerat cu consumul de alcool. Astfel, în luna decembrie 2021, ieșeanul a băut atât de mult încât ar fi ajuns să o forțeze pe cea care i-a dat viață să întrețină raporturi sexuale cu el. Odată ce actul a fost consumat, victima a povestit unei rude ce i s-a întâmplat.
În Iași, un caz asemănător a fost prezentat de către reporterii cotidianului BZI într-o ediție anterioară a publicației. Mai cu seamă, este vorba despre un adolescent care a fost acuzat că ar fi încercat să își violeze mama. Potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi așteptat într-o seară ca mama lui să adoarmă.

Apoi, el ar fi dezbrăcat-o pe femeie și s-ar fi așezat alături de ea în pat. Incidentul a ajuns pe masa magistraților ieșeni chiar la inițiativa tatălui adolescentului. Bărbatul a fost în stare de șoc în fața celor întâmplate, la fel ca restul familiei în sânul căreia a fost crescut adolescentul.

O altă femeie din Iași care se afla în grija unui bărbat de 75 de ani a fost și ea agresată. Bătrâna în vârstă de 83 de ani era lăsată de către familie în grija unui bărbat. Din păcate, acesta ar fi violat-o. Acuzatul a fost dat pe mâna organelor de poliție la scurt timp de la data incidentului.

Pentru că și-ar fi supus propria mamă la acte sexuale întreținute cu forța, bărbatul a fost dat pe mâna magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. Așadar, rămâne de văzut ce se va decide pentru ieșeanul trimis în judecată pe motiv că și-ar fi violat propria mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *