Prima pagină » Local » Ieşean, săltat de „mascaţi” pentru trafic de droguri! Bogdan Cutaș, dus astăzi în arest! (EXCLUSIV)

Ieşean, săltat de „mascaţi” pentru trafic de droguri! Bogdan Cutaș, dus astăzi în arest! (EXCLUSIV)

29 iun. 2022, 15:55,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieşean a fost săltat de “mascați”, fiind cercetat pentru trafic de droguri. Astfel, miercuri, 29 iunie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de oamenii legii pe numele lui Bogdan Cutaș. Ieşeanul, care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, ar putea contesta, însă, decizia instanţei de judecată.

Miercuri, 29 iunie 2022, un ieşean a ajuns după gratii, fiind săltat de “mascați” pentru trafic de droguri. Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de oamenii legii pe numele lui Bogdan Cutaș.

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bogdan Cutaș, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Bogdan Cutaș”, au menţionat miercuri, 29 iunie 2022, magistrații ieşeni.

Bogdan Cutaș, săltat de “mascați” pentru trafic de droguri

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care ieşeanul, care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, va contesta hotărârea instanţei de judecată, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul.

În urmă cu câteva zile, individul a intrat în atenţia oamenilor legii pentru trafic de droguri. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul, arestat preventiv în urma unor percheziții

Anchetatorii au susținut că, recent, au primit o informaţie potrivit căreia un tânăr se ocupă cu vânzarea de substanțe interzise. Oamenii legii au intrat pe fir şi au ajuns la ieşeanul Bogdan Cutaș. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ulterior, tânărul a fost săltat şi dus la audieri. Așadar, pe data de 28 iunie 2022, Bogdan Cutaș a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de droguri. Mai apoi, individul a fost dus în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, ieşeanul, care a fost săltat de „mascaţi” pentru trafic de droguri, ar putea contesta, însă, decizia arestării, luată de Tribunalul Judeţean în cazul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *