Prima pagină » Local » Ieșean reținut pentru pentru trafic de droguri de risc. Avea 1,4 kilograme de canabis la domiciliul său
Ieșean reținut pentru pentru trafic de droguri de risc. Avea 1,4 kilograme de canabis la domiciliul său

Ieșean reținut pentru pentru trafic de droguri de risc. Avea 1,4 kilograme de canabis la domiciliul său

05 ian. 2024, 18:08, 5 ,
în Local

Un ieșean, cercetat pentru droguri de risc, a fost prins cu 1,4 kilograme de canabis. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că bărbatul, Mircea Cioabă, nu este la prima faptă de acest tip. Acesta a mai fost prins de poliție acum doi ani, în noaptea de Revelion, tot cu droguri, diferența este că la acea vreme avea cocaină, nu canabis.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași – Serviciul Antidrog, împreună cu cei ai Secției 4 Rurală Miroslava din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași,  au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc.

La data de 1 ianuarie 2024, procurori au dispus reținerea acesteia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, la data de 28 septembrie 2023, persoana ar fi deținut, fără drept, în vederea comercializării, 1,4 kilograme de canabis (drog de risc) descoperite la domiciliul său, în urma unei percheziții.

La data de 5 ianuarie 2024, judecătorii Curții de Apel Iași au admis contestația formulată de procurori și au dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit polițiștii.

Comentarii
  • In sfârșit cioroiul la pârnaie

  • Preafericitul Mobra

    Adică nou cetățenii cuminți, liniștiți, plătitori de taxe și impozite, trebuie sa înțelegem că individul a mai fost prins acum 2 ani în noaptea de revelion cu nustiu ce cantitate de droguri, împreună cu alți traficanți de droguri, da cineva anume pe nustiu ce considerente la lăsat în libertate pe bietul traficant de droguri, ca să mai vândă nustiu cate kilograme de droguri, acum a fost prins iarăși, dar nu arestat din prima, ci din a doua încercare care până la urmă a reușit, iar traficantul acum este unde îi este de fapt locul, fapt care trebuia făcut cu celeritate (așa cum spun onorații justițiabili)! Ce fel de justiție și oameni care o pun în practică avem în țara asta?????

  • nu avem ! :))

  • R E A L I T A T E A

    Pedepse exemplare ar descuraja aceste gunoaie sa mai vândă droguri și sa otrăvească tineretul.

  • Justiția se mișcă greu până îl condamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *