Prima pagină » Economic Local » Ieșean prins la volan cu un permis de conducere fals, în zona Răducăneni
Ieșean prins la volan cu un permis de conducere fals, în zona Răducăneni

Ieșean prins la volan cu un permis de conducere fals, în zona Răducăneni

12 mai 2020, 04:00,
Vlad Alexa în Economic Local

Polițiștii de frontieră ieșeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr depistat în trafic, la volan, care a prezentat la control un permis de conducere fals. La sfârșitul săptămânii, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Răducăneni-județul Iași, un autoturism marca Volkswagen Golf. Acesta era înmatriculat în România și condus de cetățeanul român T.V., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Iași.

Permisul avea însemnele autorităților din Ucraina

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere ucrainean, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule, iar documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`