Prima pagină » Local » Ieșean prins cu substanțe interzise în mașină, la o spălătorie! Agenții au fost alertați de comportamentul suspect al ocupanților autoturismului
Ieșean prins cu substanțe interzise în mașină, la o spălătorie! Agenții au fost alertați de comportamentul suspect al ocupanților autoturismului

Ieșean prins cu substanțe interzise în mașină, la o spălătorie! Agenții au fost alertați de comportamentul suspect al ocupanților autoturismului

18 iun. 2022, 02:00, 2 ,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean găsit cu substanțe interzise a fost pedepsit de magistrați. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe George Eduard Gherasim la 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Oamenii legii spun că ieșeanul a fost prins după ce agenții au observat că ocupanții unei mașini ce se afla într-o spălătorie auto aveau un comportament mai dubios.

Un ieșean descoperit cu substanțe interzise a fost pedepsit. Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe George Eduard Gherasim la 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

„Instanța îi impune inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 30 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au precizat magistrații ieșeni.

De asemenea, aceștia au dispus confiscarea unei cantități de canabis de la individ. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșean prins cu substanțe interzise în mașină

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui George Eduard Gherasim a început pe 16 noiembrie 2021. Anchetatorii l-au trimis în judecată pe ieșean, sub acuzația de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„În noiembrie 2019, inculpatul a deținut, fără drept, în vederea consumului propriu, cantitatea de 10,45 grame canabis, drog de risc. În fapt, pe data de 13 noiembrie 2019, agenții din cadrul Secţiei II de Poliţie au observat faptul că, în zona spălătoriei auto „Smile Car”, într-un autoturism marca Peugeot, se aflau 3 bărbați care aveau un comportament suspect. În urma unor verificări, au fost găsite 14 pachete din folie de aluminiu în interiorul cărora se aflau muguri de culoare verde-oliv cu miros înțepător, suspecți a fi droguri de risc, respectiv canabis”, au subliniat oamenii legii.

George Eduard Gherasim a recunoscut totul în fața magistraților

George Eduard Gherasim a recunoscut în fața oamenilor legii faptul că borseta și conținutul acesteia îi aparțin, cele 14 pachete fiind cumpărate din zona Dallas, de la un bărbat de etnie rromă.

Anchetatorii au adăugat că ieșeanul George Eduard Gherasim a fost de acord să dea o declaraţie, a recunoscut săvârşirea faptei pentru care a fost trimis în judecată şi a solicitat ca judecarea să se facă potrivit procedurii simplificate. Acum, ieșeanul prins cu substanțe interzise în mașină a fost pedepsit de către judecători.

Comentarii
  • 14 pachetele, 10 grame asupra lui și e consumator?! Sunteți de rasu râsului! La un foc, adică la un cons se fumează un sfert de gram.
    O doză are un sfert de gram. 14 grame înseamnă 56 de doze. Adică 56 de doze pe el și ăsta înseamnă consumator??? Bă gâștelor, ăsta înseamnă dealler obligatoriu!

  • Le da drumu
    La ce justiție avem😀😀🥱
    Făcut fără vinovatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *