Prima pagină » Local » Ieșean, pedepsit de magistrați pentru că și-a „altoit” fiul! Bărbatul a recunoscut totul: „Regret ceea ce am făcut!”
Ieșean, pedepsit de magistrați pentru că și-a

Ieșean, pedepsit de magistrați pentru că și-a „altoit” fiul! Bărbatul a recunoscut totul: „Regret ceea ce am făcut!”

26 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat din județul Iași a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că și-a agresat propriul fiu. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus condamnarea lui Petru A. la un an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru violență în familie. De asemenea, instanța a constatat că fiul bărbatului nu a solicitat nici daune, nici cheltuieli de judecată, în cadrul procesului penal. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău l-au trimis în judecată pe Petru A. (49 de ani), din satul Horodiștea, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

„Pe data de 10 iunie 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a agresat fizic pe persoana vătămată M.A.A. – fiul său –, pricinuindu-i o vătămare acesteia, ce a necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul a arătat că înțelege să recunoască în totalitate săvârșirea faptei reținute în sarcina lui prin actul de sesizare a instanței”, au precizat magistrații.

Aceștia au mai menționat că, în trecut, individul a mai fost condamnat, dar că s-a împlinit termenul de reabilitare a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`