Prima pagină » Local » Ieşean, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc! Costel Iftode a ajuns după gratii în urma unor percheziţii efectuate de procurorii DIICOT! 
Ieşean, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc! Costel Iftode a ajuns după gratii în urma unor percheziţii efectuate de procurorii DIICOT! 

Ieşean, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc! Costel Iftode a ajuns după gratii în urma unor percheziţii efectuate de procurorii DIICOT! 

18 dec. 2020, 16:44,
BZI.ro, în Local

Un ieșean, Costel Iftode, a ajuns vineri, 18 decembrie 2020, după gratii în urma unor percheziţii efectuate de procurorii DIICOT!

„Instanţă admite propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Iftode Costel (nume anterior Gândac, poreclit Gât). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Iftode Costel, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Iftode Costel”, au precizat judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Cinci descinderi într-un dosar de trafic de droguri, la Iași

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au desfăşurat o acţiune joi, 17 noiembrie 2020, pentru combaterea traficului de droguri de risc (cannabis).

„Astfel, la data de 17 decembrie a.c., poliţiştii şi procurorii au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în judeţul Iaşi, într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis).

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1,8 kilograme de substanță vegetală, 60.000 lei, 5.000 de euro, instrumente de cântărit, bani falși și o armă neletală.

De asemenea, o persoană a fost condusă la audieri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Iaşi şi al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iaşi”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *