Prima pagină » Local » Ieșean, arestat preventiv pentru tentativă de omor! Judecătorii au luat decizia joi seara! (Exclusiv)

Ieșean, arestat preventiv pentru tentativă de omor! Judecătorii au luat decizia joi seara! (Exclusiv)

17 sept. 2020, 17:28,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor! Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au luat decizia joi seară! Hotărârea nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Un ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor! Magistrații din cadrul Tribunalului Iași au luat decizia joi seară!

“Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Marian Cucoş, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

Marian Cucoș, cercetat de procurori pentru că a vrut să facă moarte de om

Marian Cucoș a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva zile. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, recent, individul a fost implicat într-un conflict spontan cu un cunoscut.

În urma incidentului, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Victima a beneficiat de primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată la spital.

Victima, transportată la spital cu leziuni destul de grave

 Medicii care s-au ocupat de îngrijirea victimei au constatat că aceasta a suferit leziuni de natură a-i pune viața în pericol.

Deocamdată, victima a scăpat cu zile, dar starea acesteia a fost destul de gravă. De asemenea, în urma incidentului, oamenii legii au declanșat cercetările de rigoare.

Marian Cucoș, arestat preventiv pentru tentativă de omor!

Anchetatorii au mers pe firul incidentului și, astfel, au ajuns la Marian Cucoș. Acesta a fost ridicat de către oamenii legii și dus la audieri. În urma audierilor, miercuri după-amiază, individul a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Joi dimineață, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, sub acuzația de tentativă de omor. Instanța a admis propunerea, dar ea poate fi contestată. Acum, rămâne de văzut dacă ieșeanul va ataca sau nu decizia judecătorilor. În eventualitatea în care va face acest lucru, urmează ca magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu individul cercetat pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *