Prima pagină » Local » Ieșean, arestat preventiv după ce a fost tras pe dreapta în trafic! Găsit șofând băut și fără permis!
Ieșean, arestat preventiv după ce a fost tras pe dreapta în trafic! Găsit șofând băut și fără permis!

Ieșean, arestat preventiv după ce a fost tras pe dreapta în trafic! Găsit șofând băut și fără permis!

20 mai 2020, 19:19,
Ciprian Nedelcu, în Local

Magistrații au decis miercuri arestarea unui ieșean cercetat pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier. Mai exact, Vlad Nicolae Ababei a fost dus după gratii sub acuzațiile de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Un ieșean a fost arestat preventiv, după ce a fost tras pe dreapta în trafic de un echipaj de Poliție.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Vlad Nicolae Ababei.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Ababei Vlad Nicolae. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe, pentru 30 de zile”, au menționat judecătorii ieșeni.

Vlad Nicolae Ababei a contestat decizia

De remarcat este faptul că hotărârea nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de Vlad Nicolae Ababei. Acum, urmează ca instanța superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu Vlad Nicolae Ababei.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu o zi, Vlad Nicolae Ababei a fost tras pe dreapta în trafic de un echipaj de Poliție. Anchetatorii au precizat că polițiștii au constatat că ieșeanul consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Ce au spus anchetatorii despre ieșean

De asemenea, polițiștii au verificat baza de date și au constatat că Vlad Nicolae Ababei a șofat fără a avea acest drept. În urma incidentului, ieșeanul a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Ulterior, oamenii legii au decis reținerea ieșeanului pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Vlad Nicolae Ababei.

Așadar, magistrații Judecătoriei au considerat că se impune arestarea ieșeanului, pentru acuzațiile amintite.
De altfel, în ultimele luni, zeci de ieșeni au ajuns după gratii din cauza încălcării legislației rutiere. Potrivit statisticilor, de cele mai multe ori, în astfel de cazuri a fost vorba, printrer altele, de consum de băuturi alcoolice.
Acum, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul Vlad Nicolae Ababei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *