Prima pagină » Local » Ieșean acuzat de omor, lăsat în libertate de către judecători! Crima s-ar fi petrecut în timpul unei partide de amor!
Ieșean acuzat de omor, lăsat în libertate de către judecători! Crima s-ar fi petrecut în timpul unei partide de amor!

Ieșean acuzat de omor, lăsat în libertate de către judecători! Crima s-ar fi petrecut în timpul unei partide de amor!

27 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat de 51 de ani, acuzat de omor, a fost lăsat de magistrații ieșeni să plece acasă. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis contestația formulată de Dumitru Timuș și au înlocuit măsura arestului preventiv cu controlul judiciar în cazul acestuia. Decizia este definitivă. Amintim că, recent, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Dumitru Timuș, sub acuzația de omor. Potrivit anchetatorilor, bărbatul din municipiul Pașcani ar fi provocat moartea unei vecine de 55 de ani, pe care o chemase în locuința lui pentru a face sex.

Cel mai ciudat proces de crimă

În urmă cu câteva săptămâni, individul din Pașcani fusese reținut după decesul unei femei de 55 de ani. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea sa preventivă sub acuzația de omor.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 25 februarie 2020, bărbatul din municipiul Pașcani a chemat-o pe femeie în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale. Ambii ar fi consumat alcool, iar, la un moment dat, Dumitru Timuș, vecinul femeii, i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale.
Oamenii legii au adăugat că, la un moment dat, femeia ar fi vrut să se satisfacă singură, folosind un tub de spray, pe care și l-ar fi introdus în vagin, dar Dumitru Timuș ar fi forțat tubul, provocându-i femeii leziuni interne extreme. În scurt timp, din vaginul femeii a început să curgă foarte mult sânge.
Procurorii au mai spus că, în jurul orei 21:00, bărbatul a sunat la numărul unic de urgențe 112. Un echipaj medical a ajuns la casa bărbatului și a încercat să o resusciteze pe femeie. Însă totul a fost în zadar. Hemoragia internă i-a adus femeii moartea aproape imediat.

„Inculpatul a chemat victima în locuința sa, din municipiul Pașcani, cu intenția de a întreține relații sexuale. În urma unor discuții, inculpatul a încercat să o determine pe victimă, o femeie, să întrețină relații intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a victimei, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *