Prima pagină » Local » Ieșean, acuzat că a încercat să facă moarte de om! Doi dintre cunoscuți au ajuns în stare gravă la spital!
Ieșean, acuzat că a încercat să facă moarte de om! Doi dintre cunoscuți au ajuns în stare gravă la spital!

Ieșean, acuzat că a încercat să facă moarte de om! Doi dintre cunoscuți au ajuns în stare gravă la spital!

16 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a încercat să facă moarte de om. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au decis trimiterea în judecată a lui Gheorghiță Cojocaru, sub acuzația de tentativă de omor calificat.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
În urmă cu câteva săptămâni, individul a ajuns după gratii, fiind acuzat că ar fi încercat să facă moarte de om. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis atunci propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Gheorghiță Cojocaru.

Inițial, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor calificat. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în urma unui conflict spontan, individul ar fi încercat să ucidă doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024