Prima pagină » Cancan » Ies la iveală noi detalii, după ce Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, din cauza soțului ei. Ce spune vecina celor doi

Ies la iveală noi detalii, după ce Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, din cauza soțului ei. Ce spune vecina celor doi

07 iun. 2023, 09:17, 2 ,
în Cancan

Dana Roba se zbate acum între viață și moarte, după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan în cap. Femeia a fost transportată de urgență la spital, acolo unde a intrat direct în sala de operații, suferind o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat mai bine de 9 ore.

Nu se știe încă exact motivul pentru care bărbatul a recurs la agresiune fizică, existând la acest moment mai multe teorii, iar una dintre acestea este că soțul Danei Roba și-ar fi ieșit din minți după ce tânăra ar fi cerut divorțul.

Ies la iveală noi detalii, după ce Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital

Una dintre vecinele celor doi soți spune altceva, mai precis că bruneta ar fi avut o fire mai vulcanică, fiind motivul pentru care soțul ei ar fi răbufnit.

”Eu am văzut că Poliția a coborât pe cineva într-o pătură. Mă gândeam cui i s-a făcut rău. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar eu cred că ea este singura vinovată. Avea gura mare. Probabil l-a scos din sărite.” , a declarat vecina Danei Roba, conform  Nova Observator.

Ce a spus Nicolae Guță despre acest incident

Nicolae Guță, fostul iubit al Danei Roba, a făcut primele declarații, la scurt timp după ce a aflat de situația în care se află bruneta. Manelistul a fost de-a dreptul surprins să audă vestea neplăcută, explicând că cel mai trist este faptul că la mijloc sunt cele două fetițe minore, care vor avea de suferit cel mai mult.

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor.   Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns” , a declarat Nicolae Guță, potrivit  Spynews.ro.

Cine este Dana Roba

În anul 2013, Dana Roba avea o relație cu Nicolae Guță, subiect amplu dezbătut în tabloide. Cei doi s-au despărțit cu scandal, bruneta invocând, la acea vreme, că manelistul ar fi refuzat să-i închirieze un apartament în București. Pe atunci, Dana Roba avea un look dezivolt și rebel, fiind o prezență constantă în platourile de televiziune.

„Acum, mă bucur că nu mai suntem împreună. Am vrut să vin în București ca să îi cer socoteala. El m-a sunat și mi-a zis că e la Petroșani și că vine la Timișoara. Mi-a explicat că dacă vreau să fim împreună, trebuie să fac doar ca el. Nu am fost de acord. Am avut o singură dorință: să îmi inchiriez un apartament și să stau în București. Sau să se mute el de tot la Timișoara. Nu s-a întâmplat asta.

Când ieșeam în oraș, Guță nu plătea. Fratele meu sărea cu banii. Mie Nicolae mi-a luat doar un sutien. Nu i-am cerut niciodată bani împrumut. Eu l-am iubit pe Guță, dar acum îi doresc tot răul din lume. Nu mai pot să îl tratez cu bine după ce mi-a făcut. Nici nu îl mai iubesc, îl urăsc din sufletul meu mare. Cred că doar sufletul ăsta mare (n.r. sanii) i-a plăcut la mine. Mi-a zis că îi place că nu beau, nu fumez, nu prea ies. Nu avea pretenția să îi fac curat sau să îi spăl hainele. Venea mereu cu cămăși la mine’, a spus Dana Roba, pentru Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

Comentarii
  • cand te incurci cu panarame sufera copiii

  • Inainte de a face copii trebue sa te gandesti ce invata ei de la tine si ce genetica le transmiti. In Romania, copiii se fac pe banda rulanta, pentru alocatii sau ca asa impune societatea (presiunea neamurilor). F trist. Nu mai faceti copii daca stiti ce oameni sunteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`