Prima pagină » Titlurile zilei » Ies la iveală detalii monstruoase din conflictul avocatului Dinu Șerban cu fosta sa iubită! Bărbatul ar fi încercat să o sufoce pe tânără: „I-a băgat 2 degete pe gât și cu mâna cealaltă o strangula”

Ies la iveală detalii monstruoase din conflictul avocatului Dinu Șerban cu fosta sa iubită! Bărbatul ar fi încercat să o sufoce pe tânără: „I-a băgat 2 degete pe gât și cu mâna cealaltă o strangula”

21 sept. 2024, 02:00, 61 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Ies la iveală detalii monstruoase din conflictul dintre avocatul Dinu Șerban și fosta sa iubită, Gabriela Bordica. Tânăra i-a povestit mamei sale că în seara de marți, 17 septembrie 2024, bărbatul a încercat să o sufoce.  Dinu Șerban a fost externat vineri, 20 septembrie 2024, de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, unde a fost internat pentru intoxicație cu alcool.

Detalii monstruoase ies la iveală din conflictul dintre avocatul Dinu Șerban și fosta sa iubită: „El consumase mult alcool, dar asta nu este o scuză”

O serie de scene de groază au avut loc într-un hotel din Iași, marți, 17 septembrie 2024, când Gabriela Bordica, o tânără în vârstă de 34 de ani, era să fie omorâtă în bătaie de către fostul iubit, avocatul Dinu Șerban. Tânăra l-a chemat în camera de hotel pe bărbat, dar între cei doi a izbucnit un conflict, astfel că avocatul a agresat-o pe femeie. Din cauza loviturilor, tânăra este în prezent internată la Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Pe măsură ce starea sa s-a ameliorat, Gabriela Bordica a povestit familiei detalii tot mai șocante din cadrul întâlnirii cu avocatul ieșean.

„Am reușit să vorbesc ieri (n.r. – joi, 19 septembrie 2024) cu fiica mea. Mi-a povestit ceva ciudat, atât cât a putut și ea vorbi. Mi-a spus că el i-a băgat două degete pe gât și cu mâna cealaltă o strangula, voia să o sufoce. În acest timp, mi-a zis că îi cerea să-i dea CNP-ul, nu știu de ce avea nevoie de asta. El consumase mult alcool, dar asta nu este o scuză pentru ceea ce a făcut. A dat și declarații, rămâne să vedem ce o să urmeze”, a declarat mama Gabrielei Bordica.

Gabriela Bordica: „Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui”

Gabriela Bordica a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara de marți seara, la hotel. Tânăra a povestit că nici acum nu-și explică cum a reușit să scape din mâinile avocatului și să părăsească hotelul.

„În seara respectivă, după ce am mâncat la restaurant, am mers la hotel și m-a întrebat dacă poate să intre, deoarece locuiește foarte departe. Eu, având încredere în el și simțindu-mă în siguranță, am zis că «Da». Am intrat la toaletă și după ce am ieșit, el era dezbrăcat, s-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze, eu l-am împins cu picioarele, cu toate forțele mele, și de acolo a pornit violența, să-mi dea cu palmele și cu pumnii. A încercat să mă omoare, pentru că mi-a băgat pumnul în gât, de asta sunt foarte rănită în gură și nu mă pot alimenta. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de mochetă. Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui, am ieșit țipând din hotel și m-a văzut recepționistul plină de sânge și a chemat ambulanța și poliția. Nici mie nu-mi vine să cred când mă uit în oglindă, mi se pare că sunt un monstru. Vreau să plătească pentru ceea ce mi-a făcut, nicio femeie nu merită asta”,  a declarat Gabriela Bordica.

Oana Neda, decanul Baroului Iași: „Vom analiza situația și vom vedea ce măsuri se impun”

Dacă Gabriela Bordica a avut nevoie de îngrijiri medicale, Dinu Șerban a ajuns în dimineața de miercuri, 18 septembrie 2024, la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași. Bărbatul a avut nevoie să fie internat deoarece era intoxicat cu alcool. Avocatul a fost externat din unitatea medicală vineri, 20 septembrie 2024, în jurul orei 12.00. Concubina sa a venit să-l transporte pe Dinu Șerban de la unitatea medicală, la domiciliu cu autoturismul.

Reporterii BZI au asistat la externarea bărbatului și au observat că acesta avea câteva zgârieturi la nivelul feței, semn că victima a încercat să se apare. Avocatul a fost întrebat dacă a agresat-o pe Gabriela Bordica și dacă acesta îi era fostă iubită, dar a refuzat să comenteze situația. Deși bărbatul trebuie inițial să-și recupereze din spital vestimentația purtată la momentul internării, la vederea reporterilor BZI, concubina bărbatului a părăsit curtea unității medicale fără a-i mai lua hainele lui Dinu Șerban. De altfel, pantofii avocatului și alte obiecte vestimentare au rămas în camera de hotel în care a avut loc bătaia, bărbatul fiind transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași mai mult dezbrăcat.

Reporterii BZI au luat legătura și cu avocatul Oana Neda, decanul Baroului Iași. Aceasta a rămas surprinsă să afle că Dinu Șerban a agresat o femeie. Oana Neda a declarat că, după analizarea situației, se vor lua măsurile care se impun.

„Nu știam despre această situația, acum am aflat. Sunt surprinsă pentru că dânsul are o relație cordială cu colegii din Barou, nu este o persoană conflictuală. Vom analiza situația și vom vedea ce măsuri se impun”, a declarat Oana Neda, decanul Baroului Iași.

Precizăm că avocatul Dinu Șerban nu doar că și-a agresat fosta iubită, ci a fost implicat în mai multe scandaluri. Avocatul a fost acuzat de tentativă de omor după ce și-a atacat un vecin, scandalul pornind de la un loc de parcare.

Comentarii
  • Un debil mintal,un psihopat.Nebunii umbla liberi pe străzi.

    • Ce proasta esti!

      Si cu toate astea femeia aia proasta s-a cuplat cu el.

      E uimitor cum voi, femeile proaste, va cuplati cu toti nebunii si dupa ce va caftesc, incepeti sa va vaicariti ca proastele.

  • De ce scrii ca ANONiM , când tu ești Av Marian Homeuca. Nu-ți estete rușine să-ți ponegrești colegul ?

  • Crezi ca aia e mai de treaba daca il stia de atatia ani si tot s-a intalnit cu el? Cine se aseamana, se aduna!

  • Ieșean din 50

    Am spus și ieri,o spun și azi in pofida unui idiot pe nume Marius.
    Fătuca a primit ce a meritat.Sigur nu s-au înțeles la prețul partidei sau avocatul a plătit prețul cerut și „prestația” a fost sub așteptări.
    Multe,multe femei la 34 de ani au 2-3 copii acasă și o groaza de griji.
    În numele acestora sper că avocatul va scăpa cu bine și-i doresc succes deplin!

    • Bravo 👍

    • @iesean din 50

      Apreciez ce-ai scris deoqrece reprezinta ceva pentru un psihiatru atent. Nu-i ușor sa treci prin viata fiind o flegma plina de frustrări și necazuri fără sa-ti pui funia în gât. Vorbesc de tine.

      • @@IESEAN DIN 50

        Fatuco, hai sa-ti explic in termeni mai simpli: nu fii c*rva si sansele sa te bata un psihopat vor fi mult mai mici. Ai inteles?

        • Pt boul din 50

          Nu, boule, șansele sa te bata un psihopat exista indiferent de statut social, tine de reacția psihopatului și cum te percepe el, nu de ceea ce este fata, flaumucule scârbos ce ești.

          • PT VACA DE LA 21:55

            In primul rand ca nu am spus ca nu vor fi sanse sa te cafteasca un psihopat, doar am spus ca sansele vor fi mult mai mici daca nu esti c*rva si nu te duci sa ti-o tragi cu necunoscutii de pe Tindr.

            In al doilea rand, despre avocatul asta se stie ca e nebun inca din 2015. Presa a scris despre antecedentele lui cand a bagat in spital doi oameni in 2015 si 2018, inainte s-o rupa in bataie si pe proasta asta. Deci nu veni cu scuza ca ea nu avea de unde sa stie ca individul e bolnav la cap.

            E de-a dreptul penibil cum voi, femeile usoare, primiti cu picioarele deschise pe toti nebunii si dupa ce va rup in bataie incepeti sa faceti pe nevinovatele si sa-i atacati tocmai pe cei care va atentionau sa aveti grija si sa stati cuminti.

    • Pentru bombalăul de 50 de ani

      Ignorantule, multe femei de 40 de ani, cu 2-3 copii acasă, înșeală pe rupte. Ele sunt cele mai disperate.

      🤫 🤫

    • Da, ai dreptate, puta mica. Inteleg frustarea ta de labagiu frustrat si psihopat.Mi-e mila de tine.Sigur ai fost abuzat sexual.

    • Iesean oripilat

      Imbecil de 50, unul din mulți, dobitocule, INDIFERENT DE MOTIV, ca e femeia nu știu cum ca are nu știu ce, NIMENI NU ARE DREPTUL SA O MALTRATEZE, nu există scuza pt avortonul pe care așa-zișii jurnaliști îl numesc “avocat celebru sau cunoscut” e un jeg de avocat cu un caracter jegos ca toți avocații ! Mai mult, acum este un infractor de drept comun. Tot mai mulți imbecili care au terminat sorbonici de drept se cred zmei, fiindcă de fapt sunt niște prosti: vezi Felecanu, cenușă , etc ! Îți doresc să treacă o persoană din familia ta prin ce a trecut această femeie- un bărbat rațional știe când să se oprească- dacă femeia e așa cum e, nu te încurci mai departe cu ea.

      • Hai termina cu isteria!

        Nimeni nu a zis ca are dreptul s-o rupa in bataie. Nimeni nu a zis ca individul e nevinovat si ca trebuie lasat liber.
        Lumea doar s-a saturat sa auda cum c*rvele ajung la spital dupa ce au ignorat riscurile si s-au cuplat cu toti nebunii.

        • Ieșean oripilat

          Esti un tâmpit sau o tâmpită, probabil ești o femeie, chiar mama lui după cum îi iei apărarea ! Dacă ești mama lui, asta ai crescut un imbecil , un prost, un golan târâit prin școală.
          Nu e nicio isterie, ei se cunoșteau dinainte, au fost cândva prieteni, s-au despărțit și s-au reîntâlnit după câțiva ani, aparent nu exista niciun risc, având în vedere că se cunoșteau dinainte, nimeni nu s-a gândit că așa-zisul avocat, în loc să evolueze din punct de vedere intelectual, a involuat și i-a ieșit la iveală adevăratul caracter de om primitiv care acționează la imboldurile hormonale și devine violent dacă este refuzat, nici măcar animalele nu se comportă așa.

          • AM ZIS SA TERMINI CU ISTERIA!

            Se vede ca ai fost crescut fara tata de o mama psihopata pentru ca-i ataci pe barbati si iei apararea c*rvelor care ele nu-si pot controla impulsurile hormonale si sar in pat cu oricine le trimite mesaj pe Tindr.

            Nu exista scuza ca „aparent nu exista niciun risc”. Despre avocatul asta se stie de ani de zile ca e nebun. A mai rupt in bataie alti doi oameni si presa a scris despre asta in detaliu. Deci daca tu ca femeie alegi sa te cuplezi cu un asemenea individ violent, deja o cauti cu lumanarea. Punct.

    • Iesean oripilat

      Imbecil de 50, unul din mulți, dobitocule, INDIFERENT DE MOTIV, ca e femeia nu știu cum ca are nu știu ce, NIMENI NU ARE DREPTUL SA O MALTRATEZE, nu există scuza pt avortonul pe care așa-zișii jurnaliști îl numesc “avocat celebru sau cunoscut” e un jeg de avocat cu un caracter jegos ca toți avocații ! Mai mult, acum este un infractor de drept comun. Tot mai mulți imbecili care au terminat sorbonici de drept se cred zmei, fiindcă de fapt sunt niște prosti: vezi Felecanu, cenușă , etc ! Îți doresc să treacă o persoană din familia ta prin ce a trecut această femeie- un bărbat rațional știe când să se oprească- dacă femeia e așa cum e, nu te încurci mai departe cu ea.

      • TERMNA CU ISTERIA!

        Daca alegi sa te cuplezi cu un psihopat care a mai fost anchetat DE DOUA ORI pentru tentativa de omor, inseamna ca o cauti cu lumanarea.

        Daca nu vrei sa te rupa in bataie toti nebunii, marita-te cu cineva care te iubeste si inceteaza sa fii c*rva. Simplu.

  • Si voi o intrebati pe Neda ce se va intampla… Pe bune?! Pai, Neda e avocata lui! Unde mai pui ca asta are cateva condamnari la activ si e inca „avocat”… Sa fii condamnat pentru tentativa de omor si sa figurezi inca in Barou… tot e o treaba, nu?! Atunci ce trebuie sa faci ca sa fii dat afara din Barou?! Unde mai pui ca asta nu trebuia nicicand sa fie liber dupa condamnarile pe care le-a primit si acuzatiile pe care le are…

    • Nu a fost condamnat pentru tentativa de omor, ci doar acuzat si cercetat. Nu spun ca e nevinovat, doar spun ca legea e de partea lui.

      Pe langa asta, e o prostie sa-l dai afara din barou pentru ca asta ar insemna sa-l faci somer si sa nu mai poata munci. Lasa-l sa fie avocat in procese care nu vizeaza penalul. Daca isi pierde meseria s-ar putea sa inceapa sa vanda droguri sau cine mai stie ce. Lasa-l sa-si castige o paine asa cum stie el.

      Individul are probleme, asta e clar, dar voi femeile chiar o cautati cu lumanarea cand va incurcati cu asemenea nebuni.

  • Dragoste cu năbădăi

    • Venus din Vaslui

      Ea a ajuns la spital cu ochii si buzele umflate.
      El a ajuns la balamuc in camasa de forta.

      E clar, asta e dragoste adevarata!

      • Iesean oripilat

        A ajuns la nebuni pt ca a facut sandal de beat ce era și făcea panarama în cu tu gol. Asta , spera el, ca îl va salva, va primi un certificat ca nu era responsabil când a bătut-o și a vrut să o violeze pe femeie și va scăpa cu achitare!

        • ALT ORIPILAT

          E clar ca e nebun dar de unde stii tu ca a vrut s-o „violeze”? A vrut s-o violeze dar doar a batut-o? Nu prea are sens.

          • Iesean oripilat

            Doar nu s-au luat la bătaie pt că nu se înțelegeau pe cine să voteze la prezidențiale !

            • ALT ORIPILAT

              Repet: daca a putut s-o bata in asemenea hal, ar fi putut s-o violeze, dar n-a facut-o. Sunt o gramada de alte motive pentru care ar fi putut s-o bata. Poate ca nebunul a prins-o ca-i umbla prin portofel. Poate ca a avut o criza de gelozie dupa ce asta a primit mesaje de la alt amant. Nu inteleg de ce sari la concluzia ca ar fi vorba de viol.

  • TIPUL ARE PROBLEME!

    E uimitor cat de tanar arata in pozele de ieri si cat de in varsta arata azi. Zici ca a imbatranit 20 de ani intr-o zi.

    E clar ca individul are probleme serioase. Si multe.

    Stau si ma intreb ce era in capul aleia cand l-a invitat la ea in camera.

  • Arata nasol ,de 60

  • La cit de urita e a meritat-o …..

  • Baroul Iași, o cloaca

    Baroul este doar un srl unde figurează mulți muritori de foame care se dau bogați dar de fapt n-au cu ce sa-si plătească chiriile. Cei mai mulți, foarte slabi pregătiți.
    Printre ei, tot felul de taraturi: Gaston și Axinte Victor, bețivani criminali; Cioata, psihopata care l-a lovit pe motociclist, Ioana nu știu care, adică țigancă arestata pentru trafic de influenta; Mihaela Popa, prostituata și lista continua. Mogoș mai trăiește sau a crăpat? Voiam sa-l trec și pe el.
    Este o breasla super selecta!

  • Av. Florentin

    Era un fetish al corvetei, îi placea sa fie batuta la cwr 🤣

  • Toate curvele, toate tâmpitele, toți bețivii, toți drogatii, toți tâmpiții, toți bukangii, toate debilele , ajung mari avocați/avocate.
    E plin baroul de tâmpite pantofi stiletto cu servietă pile, e plin baroul de debili in sacoul ponosit cu servietă !
    Toate gunoaiele societății au ajuns în ultimii 10 ani avocați de căcat!
    Nu mai este nicio miză sau ceva Oau să spui ca ești avocat!
    Plimbă cafeaua în mână și cam atât!
    Cum ar spune chiar ei a toate așa zisele lor concluzii-lăsăm la aprecierea instanței!

  • Dacă îl lăsați liber pe străzi pe debilul și bolnavul ăsta mintal , mama de mâine va purta Cuțitul la ea, să-i taie jugulara porcului dement în caz de ceva ! Firai tu să fii de bolnav psihic când te văd pe unde te văd te scuip fmm de bolnav dement, debil mintal,

  • Daca se basea, nimic nu patea. Fetelor, cu basina rezolvi orice!

  • Femei & bărbați

    Pentru o viață liniștită, alegeți să stați singuri. Nimeni nu merită osteneala. ✌️

    • Baseste fara inhibitii, oricand, oriunde, in nasul oricui, si vei fi stapana pe viata ta!

    • @ FEMEI & BARBATI

      Sfatul asta l-a urmat si Cristina Topescu si a murit singura si nefericita la 59 de ani, fara copii, fara sot, fara familie.

      • Știi tu că era nefericită oricine ar fi fost aia? De bărbații care au murit necăsătoriți de ce nu zici nimic? Apropo, numai bărbații beau din depresie, femeile singure au un țel în viață.

        Cei mai mulți bărbați beau chiar dacă sunt însurați și au copii.

        Vai de steaua voastră de răpănoși 🤣🤣🤣🤢

        • cand nevasta ajunge sa arate ca un luptator de sumo rujat, trebe sa te ametesti nitzel ca sa-ti vina

        • Eu nu am zis nicaieri ca singuratatea nu-i afecteaza pe barbati. Nici nu am zis ca o relatie toxica unde ajungi sa bei e raspunsul la singuratate. Nu inteleg de ce ai ajuns la concluzia ca ai de ales doar intre singuratate si relatii toxice.

          Iar Cristina Topescu a murit singura, fara sa stie nimeni de ea, si au gasit-o moarta in casa dupa nu stiu cate zile. Daca pentru tine asta inseamna „fericire”, nici nu vreau sa stiu ce inseamna pentru tine nefericire.

  • Bizon maltez

    O strangula cu mâna? Câtă cultură! Poate o sugruma, că strangularea presupune folosirea unui laț. Sigur nu-i dădea și palme cu piciorul?

    • cu piciorul a spart chiuveta dintr-o singura lovitura! s-a ars! procuratura va dovedi ca s-a antrenat special pentru trebusoara asta

    • Sexul e sport extrem

      O sugruma pentru ca asa e la moda acum cand faci sex. Trebuie sa faci in cel putin 10-15 pozitii si sa aplici o gramada de tehnici ca sa satisfaci boarfa. Ca nu se mai satura!

      De fapt aici nici nu a fost vorba de bataie. Cei doi au incercat diverse pozitii sexuale mai indraznete si s-au accidentat. Trebuiau sa poarte echipament de protectie.

  • I-a educat bnie STRIBLEA homalaul mariusica pe toti acolitii lui de l-au votat sef dupa ce i-a imbatat prin circiumi ………Acum criminalii se cred zmei!

  • Gabi Mardarescu

    Avocatul asta sustinea LGBTQ.
    Astia sunt psihopatii cu LGBTQ.

  • Am rasfoit prin comentarii si ieseanul asta oripilat o suge zdravan cu raspunsurile pe la toti. El , de fapt nu ace nici o parere despre ce scrie in articol. Doa ii place so o suga cu parul in ochi.

  • Ăștia care beau bărbații,au femeile urate și de 120kg

  • Gan-Gal Alexe Ion Costel

    O MANA I A BAGAT-O IN GAT SI CEALALTA MANA IN C U R!!!! CE S-A MAI BUCURAT CADAOALA…..

  • Cine urmeaza Dreptul si Medicina trebuie sa treaca mai intai un test psihiatric, care ar trebui trecut mai intai si de oricare utilizator de calculator, telefon mobil si gadget tehnologic. Avem deja cazuri de avocati alcoolici violenti care isi ucid sau maltrateaza iubitele. Avem deja doctorite care isi ucid cu buna stiinta pacientii. Sa nu ajungeti pe mana niciuneia dintre toate aceste persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`