Prima pagină » Cancan ultimă oră » Idila secretă a Elenei Udrea! Blondina s-ar fi iubit cu un fotbalist celebru. S-a aflat abia acum: „S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua”

Idila secretă a Elenei Udrea! Blondina s-ar fi iubit cu un fotbalist celebru. S-a aflat abia acum: „S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua”

16 iul. 2022, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Elena Udrea este cunoscută de o țară întreagă, iar de ceva vreme, blonda de la Cotroceni a intrat, din nou, în atenția tuturor pentru dosarul ”Gala Bute”, cazul pentru care a primit șase ani de închisoare cu executare.

Ei bine, dacă activitatea sa politică este cunoscută de toți, atunci când a venit vorba despre viața sa amoroasă, blondina a fost foarte discretă.

De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora, Elena Udrea ar fi avut o relație secretă, pe vremea când era doar o școlăriță, cu Ilie Stan, un fost fotbalist, care în prezent este antrenor.

„Elena Udrea a venit de la Buzău la București, după el”

În jurul presupusei relații dintre Elena Udrea și Ilie Stan s-au vehiculat fel și fel de lucruri, asta după ce regretatul Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit că între antrenor și vedeta din politică ar fi existat, de fapt, o idilă secretă.

Cu toate acestea, antrenorul de fotbal a negat cu vehemență aceste bârfe, recunoscând că o cunoaște personal pe Elena Udrea, însă nu a fost vorba niciodată despre o relație amoroasă între el și blonda de la Cotroceni.

Atât Elena Udrea, cât și Ilie Stan, sunt originari din județul Buzău, iar cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când apropiata lui Traian Băsescu era studentă, iar antrenorul era un tânăr fotbalist cu o carieră în plină ascensiune.

„Știu și de la unele persoane despre această dragoste. Cred că era la cumpăna anilor 80-90. S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua.

Era vorba de o pasiune! Și bănuiesc că, acum cățiva ani, atunci când Ilie Stan a revenit în Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit. Cred că Gigi Becali a vrut să intre pe sub pielea ei și i-a făcut un favor. E o deducție logică. Știu că se iubeau în Dacie. El avea o Dacie și o parcau în prelungirea Ghencea”, povestea politicianul acum 11 ani.(…) Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, povestea Corneliu Vadim Tudor acum 11 ani.

Ilie Stan a negat zvonurile

Imediat după declarațiile lui Corneliu Vadim Tudor de la vremea respectivă, Ilie Stan a reacționat, explicând că nu a fost vorba despre nicio idilă între el și blondină:

„Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *