Prima pagină » Local » Idila din spatele sinuciderii lui Bogdan, tânărul care s-a aruncat în fața TIR-ului, în Canta. Mama tânărului, dărâmată de durere: „A fost o obsesie din partea lui pentru iubită”

Idila din spatele sinuciderii lui Bogdan, tânărul care s-a aruncat în fața TIR-ului, în Canta. Mama tânărului, dărâmată de durere: „A fost o obsesie din partea lui pentru iubită”

10 sept. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Durere fără margini pentru familia și prietenii lui Bogdan Diaconu, tânărul care s-a sinucis aruncându-se în fața unui TIR. Mama tânărului vorbește despre o obsesie pe care fiul ei ar fi avut-o pentru iubita lui. Mama tânărului mai spune că prea multă iubire ucide

Durere fără margini după moartea lui Bogdan, tânărul de 28 ani care s-a aruncat în fața unui TIR după ce s-ar fi certat cu femeia pe care o iubea. Mama tânărului, distrusă de durere, spune că cel mai probabil fiul ei făcuse o obsesie pentru iubita sa. Femeia a spus că nu știe exact ce s-a întâmplat și nu a putut vorbi prea mult despre cea mai mare pierdere din viața sa. Contactată de reporterii „BZI”, aceasta a precizat că prea multă iubire ucide.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu am cuvinte să spun. Dar prea multă iubire poate ucide. Sau poate a fost o obsesie din partea lui Bogdan pentru iubita lui. Nu știu ce să spun. Nu știu ce l-a determinat să ajungă la această faptă”, a declarat Stela Elena Dumitraciu, mama lui Bogdan.

De asemenea, pe pagina sa de Facebook femeia a postat un mesaj cutremurător.

„Dumnezeu să te ierte, copil drag. Îngerii să te vegheze din înaltul cerului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Amin!”, spune mama tânărului.

S-a aruncat în fața TIR-ului în zona Canta

Era trecut de ora 2:00 în noaptea de marți spre miercuri când mai multe persoane au început să sune la numărul unic de urgențe 112 și să ceară ajutor, după ce tânărul a fost lovit de TIR. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. Bogdan a fost strivit, în plină stradă, în Canta, iar leziunile pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viața. La fața locului au ajuns și polițiștii pentru a face verificări.

Situația a fost destul de complicată având în vedere că TIR-ul care l-a lovit pe tânăr nu mai era acolo. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe șoferul cara conducea ansamblul de vehicule. De loc din Republica Moldova, șoferul nu știa să vorbească limba română. Drept urmare, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la un translator, pentru a se putea înțelege cu bărbatul. I-au spus într-un final ce s-a întâmplat, iar el a precizat că nu și-a dat seama că a călcat un om.

Iubita lui Bogdan a încercat să-l oprească, dar a fost prea târziu

Lucrurile aveau să se clarifice. Imediat după ce Bogan Diaconu și-a dat ultima suflare, telefonul său mobil a început să sune. Apelurile au fost repetate, iar la un moment dat la mobil a răspuns o polițiștă aflată la fața locului. Cea care suna disperată era chiar iubita lui Bogdan. Ea le-a spus polițiștilor că Bogdan i-a transmis că se va sinucide și că ea îl suna pentru a-l determina să se răzgândească. A fost însă prea târziu. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Surse din cadrul anchetei au precizat că Bogdan avea o relație de ceva timp cu o tânără. De o vreme cei doi nu s-ar mai fi înțeles. Bogdan nu a suportat gândul despărțirii și a vrut să-și încheie socotelile cu viața. Ieri dimineață, prietena lui Bogdan a lăsat un mesaj pe Facebook:

„Patru ani și o mare de amintiri! Nu te voi uita niciodată sufletul meu!”, a spus tânăra.

Anchetă în cazul morții tânărului

Polițiștii din Iași fac verificări pentru a clarifica situația.

„La data de 8 septembrie, în jurul orei 2:30, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe șoseaua „Moara de Foc” din Municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un bărbat, de 62 ani, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule, ar fi accidentat mortal un bărbat de 28 ani, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind depistat pe Bulevardul „Nicolae Iorga” din Municipiul Iași. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *