Prima pagină » Magazin » Idei de cadouri pentru Valentines Day
Idei de cadouri pentru Valentines Day

Idei de cadouri pentru Valentines Day

03 feb. 2021, 11:51,
BZI.ro, în Magazin

Luna iubirii se aproprie cu pași repezi și fiecare cuplu este pregătit pentru cea mai așteptată zi din an, alături de Dragobete. Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poți simți în această viață și fără de care, multe dintre lucrurile de acum, nu ar mai exista. Iubirea înseamnă să renunți la egoism și să arăți că îți pasă. Persoana iubită devine astfel universul tău, sprijinul tău, prietenul tău cel mai bun și cineva fără de care viața nu ar mai fi la fel de frumoasă și plină de momente magice. Mai mult decât atât, această zi ne dă ocazia să ne arătăm recunoștința față de persoana iubită și să-i arătăm cât de mult înseamnă ea pentru noi și cât de mult ținem la ea.

Nimeni nu cred că poate să-și imagineze o viață fără iubire, indiferent de context sau tipul acesteia. De la iubirea maternă, până la viața de cuplu, aceste trăiri ne ajută să ne dezvoltăm și să ne cunoaștem pe noi, cei adevărați. Până la urmă, iubirea și sentimentele în general, ne fac să ne simțim oameni. De aceea, ne-am gândit să vă oferim câteva idei de cadouri pentru persoana dragă de lângă voi, astfel încât să o surprindeți și să-i arătați cât de mult țineți la ea.

Cadouri pentru EA

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru EA, știm că acest lucru este unul dintre cele mai dificile pe care le puteai face. Femeile, de unii neînțelese, își doresc să fie apreciate și să fie respectate, la adevărata lor valoare. Acestea fiind spuse, sexul feminim va fi impresionat, mai degrabă, de cadouri care spun o poveste sau care reprezintă un gest făcut din inimă. De aceea, ideile noastre vă vin în ajutor:

  1. Trandafiri criogenați: La fel cum iubirea durează o viață întreagă, așa și acești trandafiri. Trandafirii criogenați trec printr-o serie de procese ce le pot prelungi viața până la câțiva zeci de ani. Mai mult decât atât, reprezintă și un simbol al iubirii. Trandafirul roșu este cea mai frumoasă floare pe care i-o poți oferi persoanei iubite, simbolizând dragostea, eternul și efemerul, delicatețea și sensibilitatea. Mai mult decât atât, deoarece au o durată lungă de viață, poți asemui această perioadă cu iubirea pe care i-o porți persoanei de lângă tine.
  2. Tablouri personalizate: Știm cu toții faptul că o fotografie spune mai multe decât o poveste. Dintr-o simplă poză, putem extrage nenumărate lucruri și putem creea un adevărat basm pe baza acesteia. De aceea, un alt cadou inspirat ar fi să alegi o poză de la prima voastră întâlnire, prima voastră aniversare sau primul eveniment important pentru voi și să o transformi într-un tablou hand-made. Există o mulțime de artiști care îți pot oferi idei creative pentru acest tablou.

Cadouri pentru EL

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru EL, cu ocazia Valentines Day, atunci ar trebui să ții cont de faptul că bărbaților le plac lucrurile folositoare și care se păstrează în timp. Totuși, chiar dacă acestea pot părea lucruri materiale, poți să le transformi în ceva personal și important pentru amândoi. Astfel că îți propunem două variante:

  1. Huse iphone 11 personalizate: Știm deja faptul că sexul masculin este înnebunit după noile apariții și tehnologii și că telefonul pentru ei, este un element important. De aceea, îți propunem să-i oferi un lucru cu adevărat necesar, adică o husă de telefon care să-i asigure 100% protecție și rezistență. Husele din piele sunt cea mai bună alegere, mai ales că le poți personaliza cu inițialele lui, ale voastre sau cu un scurt mesaj drăguț.
  2. Ceasuri: Fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin un ceas în garderobă. Acest element este unul masculin, plin de îîncredere și eleganță. Chiar dacă trăim în era tehnologiei, ceasurile tradiționale câștigă teren în fața celor digitale. Mai mult decât atât, și pe acestea le poți personaliza la centre profesionale, cu ce îți dorești tu. Nu uita să-i oferi și un mic bilețel în care să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine.

Noi sperăm că aceste idei de cadouri vă vor ajuta și vor impresiona cu adevărat, persoana iubită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *