Prima pagină » Culinar » Icre de post. Rețeta din Postul Crăciunului
Icre de post. Rețeta din Postul Crăciunului

Icre de post. Rețeta din Postul Crăciunului

09 dec. 2019, 15:35,
în Culinar

Icre de post. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească în Postul Crăciunului. Icrele de post reprezintă un preparat ideal în această perioadă. Iată cum se prepară.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de griș
    3 ceşti suc dulce de roşii
    1 ceaşcă de ulei
    1 ceapă
    sare
    piper

Cum se prepară:

Icre de post. Punem la fiert sucul de roşii la un foc mic să clocotescă, peste care turnăm grișul în ploaie, amestecând cu grijă pentru a nu se forma cocolașe, scrie crestinortodox.ro. După ce grișul a crescut, luăm vasul de pe foc şi lăsăm să se răcească.

Icre de post. După ce s-a răcit, adăugăm puţin ulei, frecăm până se încorporează, procedând aşa, până terminăm întreaga cantitate de ulei. La sfârşit, punem ceapa dată pe razătoarea mică sau tocată mărunt, potivim de sare şi piper după gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`