Prima pagină » Magazin » „iComedy” si-a definitivat echipa. Vezi ce FRUMUSETI au cooptat!

„iComedy” si-a definitivat echipa. Vezi ce FRUMUSETI au cooptat!

12 nov. 2013, 19:32,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:401141;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa ce s-au vehiculat multe nume de actori sau vedete care sa duca mai departe „mostenirea” lasata de Mihai Bendeac, emisiunea „iComedy” si-a definitivat echipa.

Ultimul anunt facut de echipa emisiune face cunoscut faptul ca au fost alese asistentele de la „iComedy” in persoana actritelor Andreea Perju si Ana Odagiu.

Andreea Perju (28 de ani) este incantata sa joace din nou, alaturi de fostii sai colegi. Cu mare parte dintre ei a colaborat, acum trei ani de zile, pentru show-ul „In puii mei”, din distributia caruia a facut parte.

Intre timp, a inceput sa studieze actoria si a devenit mamica pentru a doua oara. Andreea are doua fetite, Mara (4 ani) si Ada Cristina (doua luni si jumatate).

Actrita si cantareata Ana Odagiu (27 de ani) e foarte fericita sa faca parte din echipa Icomedy.

„Vlad (n.n. Vlad Corbeanu), iubitul meu, este acolo si mi se pare extraordinar ca vom lucra impreuna. Ne cunoastem de sapte ani. Dar nu l-am bagat in seama decat acum doua luni. De atunci, suntem impreuna”, ne spune ea.

Cele doua frumuseti vor avea rolul de asistente in emisiune, dar unele inteligente. Andreea Perju si Ana Odagiu vor lucra alaturi de Mickey Hash, Serban Pavlu, Vlad Corbeanu si ceilalti actori implicati in proiect.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *