Prima pagină » Sport » Ibrahimovic, mișcat de moartea lui Maradona: „E problema lui ce a făcut în afara terenului, nu a noastră!”
Ibrahimovic, mișcat de moartea lui Maradona:

Ibrahimovic, mișcat de moartea lui Maradona: „E problema lui ce a făcut în afara terenului, nu a noastră!”

30 nov. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani), atacantul lui AC Milan și golgheterul din Serie A, a vorbit despre ce a însemnat Diego Maradona pentru el și despre modul în care consideră că ar trebui judecat argentinianul.
Veteranul lui Milan, care a avut ocazia să-l cunoască personal pe „El Pibe D’Oro”, crede că obiceiurile argentinianului din afara terenului nu ar trebui să fie luate în calcul când se vorbește despre fotbalistul Diego Maradona.

Ibrahimovic, mișcat de moartea lui Maradona: „A devenit o religie, va rămâne mereu numărul 1!”

În plus, Ibrahimovic nu se ferește să spună că, în viziunea sa, Diego Maradona este cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

„Îmi pare foarte rău! Pentru mine, Maradona a fost mai mult decât fotbal. A devenit o religie pentru mulți și am fost norocos să îl cunosc și să stau de vorbă cu el. Este un simbol pentru ceea ce a făcut pe teren. Eu îl judec mereu pentru asta, nu pentru ce a făcut în afara terenului. Acolo e problema lui, nu a noastră! Trebuie să ni-l amintim pentru ce a făcut ca fotbalist și cred că va rămâne mereu în memoria noastră. Când spui numărul 10, la cine te gândești?! Maradona! E un simbol, chiar și azi sunt fotbaliști care aleg acel număr pentru el. A făcut totul cu inima, nu a avut alte motive, iar de aceea a fost iubit de toată lumea. Mereu a fost el însuși. În lumea de azi, toți încearcă să fie perfecți, dar, pentru a crește și a învăța, trebuie să faci greșeli. Maradona a făcut totul cu inima și va rămâne mereu numărul 1!”, a declarat Ibrahimovic.

Diego Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac.

„De fapt, Maradona nu a murit, este nemuritor! Dumnezeu a dat lumii cel mai talentat fotbalist din toate timpurile. Va trăi pentru totdeauna!”, scria Ibrahimovic, pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce Maradona a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *