Prima pagină » Local » Iată serviciile Salubris de care ieșenii nu au știut! Vor fi de folos la curățenia de toamnă

Iată serviciile Salubris de care ieșenii nu au știut! Vor fi de folos la curățenia de toamnă

17 aug. 2022, 02:00, 1 ,
Andreea Andrei, în Local

Puțini ieșeni cunosc toate serviciile oferite de societatea comercială Salubris SA. Aceștia pot fi contractați pentru servicii diverse care pot fi de folos la curățenia de toamnă, după șantier sau pentru orice activități casnice în care echipamentele specializate pot face diferența dintre eșec și reușită

Societatea comercială Salubris SA oferă, contra cost, diverse servicii care pot fi de folos la curățenia de toamnă ce se apropie în curând. Ieșenii trebuie să ia în calcul că deșeurile vegetale, de la șantiere sau de la curățenia generală din casă pot fi colectate corect de autovehiculele companiei.

Cum poate fi de folos Salubris la curățenia de toamnă?

Puține persoane cunosc faptul că deșeurile vegetale de pe lângă casă, bloc sau de prin curte nu pot fi ridicate de echipele clasice de salubrizare. Acestea se ridică gratuit în cadrul campaniilor speciale, dar în restul perioadei anului este nevoie de o cerere pentru acest serviciu.

„Deșeurile vegetale sunt ridicate gratuit doar în cadrul campaniilor de primăvară-toamnă, în restul timpului acestea vor fi preluate pe bază de comandă fermă pentru care se achită contravaloarea serviciului. În cazul în care persoanele doresc debarasarea, trebuie să facă cerere conform procedurii și să achite contravaloarea serviciului”, a declarat Ana-Maria Șchiopu, purtătorul de cuvânt al companiei Salubris.

Pentru deșeuri multe și voluminoase, ieșenii pot achiziționa „super sacul”. Un sac imens ce poate colecta până la 2000 de kilograme de deșeuri. Pe lângă asta, angajații Salubris vor îndruma persoanele care accesează acest produs spre folosirea corectă.

Ce alte servicii poate oferi Salubris

Pe lângă colectarea deșeurilor vegetale, „super sacul” și colectarea selectivă a gunoaielor, societatea de salubritate poate veni în ajutorul ieșenilor cu utilajele speciale din dotarea companiei.

Oamenii pot să ceară de la Salubris, contra cost, autocisternă, mașină autopropulsată, încărcător frontal, automăturători, autovidanje, autobasculante, aspirator stradal, autospecială de curățare albie râuri, autoșasiu pentru pulverizare vapori de apă, autoutilitară cu platformă și triciclu electric.

Printre serviciile pe care compania le oferă contra cost se numără colectarea deșeurilor mari, rămase de la construcții, deșeurilor de natură electrică și electronică, cadavre ale animalelor, colectarea deșeurilor animaliere, colectarea deșeurilor selectate, în cantități mari și altele.

Pentru un Iași mai verde și o societate responsabilă, Salubris oferă aceste servicii pentru a ajuta cetățenii să se debaraseze de deșeuri într-un mod controlat.

Persoanele care doresc să utilizeze serviciile de la compania de salubritate trebuie să se adreseze direct la sediul societății, telefonic sau pe site-ul companiei pentru a face o programare la serviciul dorit. Anumite tarife sunt stabilite în funcție de durata în care utilajele staționează la locul de activitate.

O listă completă cu tarifele și serviciile complete pe care compania le oferă pot fi găsite pe site-ul Salubris.

Serviciile oferite de Salubris pot fi de folos la curățenia de toamnă, de după șantier, de pe lângă casă sau bloc. Cel mai nou produs propus de companie este „super sacul” pe care îl pot folosi oamenii ce aruncă mobilă sau deșeuri voluminoase.

Comentarii
  • Cătălin Andrieș

    La fel și cetățenii din zona Cicoarei folosesc de ani de zile „supersacul” ….!!! V au inspirat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *