Prima pagină » Local » Iată prima reacţie a autorităţilor după incidentul de azi noapte, unde un bărbat a fost împuşcat, în cartierul Alexandru din Iaşi

Iată prima reacţie a autorităţilor după incidentul de azi noapte, unde un bărbat a fost împuşcat, în cartierul Alexandru din Iaşi

02 feb. 2023, 08:48,
BZI.ro, în Local

Autorul atacului armat din cartierul Alexandru cel Bun a fost identificat, dar nu l-au găsit. Poliţiştii au demarat o acţiune de căutare.

Vă aducem aminte că ieri, 1 februarie 2022, un bărbat a fost împuşcat în gât, dintr-o maşină. Victima a fost transportată la spital cu o maşină particulară. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai găsit pacientul.

În acest context, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au avut o primă reacţie.

„Ieri, 01 februarie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat pe o stradă din mun. Iași.

Bărbatul a fost transportat la spital. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de polițiști, fiind căutat.

Din verificările efectuate rezultă faptul că cei doi se cunoșteau. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor”, a transmis IPJ Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *