Prima pagină » International » Iată noua modalitate de a cenzura! Globalistul secretar de stat Antony Blinken le-a cerut angajaților Departamentului de Stat să nu mai folosească cuvintele ”mamă” sau ”tată”

Iată noua modalitate de a cenzura! Globalistul secretar de stat Antony Blinken le-a cerut angajaților Departamentului de Stat să nu mai folosească cuvintele ”mamă” sau ”tată”

27 feb. 2024, 08:04, 3 ,
în International

Secretarul de stat Antony Blinken le-a zis angajaților Departamentului de Stat să se abțină de la folosirea termenilor de gen precum „mamă, „tată” și „forță de muncă” într-o notă internă recentă, potrivit unui raport.

Oficialul administrației Biden a susținut în memoriul că genul este o construcție socială și că identitatea de gen a unei persoane „poate să corespundă sau nu cu sexul atribuit la naștere”, potrivit misivei din 5 februarie.

Neomarxiștii interzic familia tradițională în instituțiile statului din USA

Blinken și-a încurajat colegii de la Departamentul de Stat să folosească „un limbaj neutru de gen ori de câte ori este posibil” pentru a „arăta respect și a evita neînțelegerile”. El a sugerat, de asemenea, ca angajații să-și identifice pronumele preferate în e-mailuri și atunci când se prezintă în întâlniri, potrivit publicației . Asta arată lupta neomarxiștilor împotriva familiei tradiționale.

Presupunând că identitatea de gen a unui individ pur și simplu pe baza aspectului sau a numelui său „poate fi problematică” și transmite un „mesaj dăunător, de excludere”, afirmă Blinken în notă. Cu toate acestea, el le roagă angajaților să nu „apasă pe cineva să-și spună pronumele”.

„Pronumele utilizate în mod obișnuit ar putea include she/her, he/him, they/them și ze/zir”, explică secretarul de stat, menționând că în unele cazuri oamenii folosesc o varietate de pronume sau acceptă toate pronumele.

„Aceasta este o decizie personală care ar trebui respectată”, a scris Blinken.

Termenii folosiți în mod obișnuit, cum ar fi „forța de muncă”, „voi băieți”, „doamnelor și domnilor”, „mamă/tată”, „fiu/fiică” și „soț/soție” ar trebui evitati, potrivit șefului Departamentului de Stat, și înlocuiți. cu cuvinte precum „forța de muncă”, „toată lumea”, „oameni”, „voi toți”, „părinte”, „copil”, „soț” sau partener”.

„Când vorbiți, evitați să folosiți expresii precum „bărbați și femei curajoși în prima linie””, continuă nota, sugerând „utilizați un limbaj mai specific, cum ar fi „primul răspuns curajos”, „soldați curajoși” sau „agenți DS curajoși”. ‘”

Sursă New York Post

Comentarii
  • ce imbecil!

  • Toti tampitii au ajuns in posturi de conducere. El cum i se adreseaza mamei , sau copiii sai, cum sa-i spuna? Prostule!

  • Pai normal ca e un handicapat care nu a muncit in viata lui niciodata pe bune !, este o beizadea politica , a dady boy care a supt la tzitza publica de cind a inceput sa mearga , la fel ca multi alti politicieni , fii de politicieni ori neamuri care traiesc ca lacustele din banii publici chiar si in America

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024